„BMW Motorrad“ plečiasi – daugiau nei 1,5 mln. investicijų ir nauja motociklų erdvė

BMW

Oficiali Vokietijos automobilių koncerno BMW atstovė Lietuvoje „Krasta Auto“ atnaujino „BMW Motorrad“ saloną.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„BMW Motorrad“ plečiasi – daugiau nei 1,5 mln. investicijų ir nauja motociklų erdvė

Bendrovė į naują motociklų sandėlį investavo 1,5 mln. eurų, o salono atnaujinimas atsiėjo papildomus 150 tūkst. eurų. Atnaujintas salonas jau veikia ir nuo šiol vairuotojus pasitinka su išaugusiu motociklų parku.

„BMW Motorrad“ motociklai – tai gyvenimo būdas, laisvės pojūtis ir saviraiškos forma. Būtent šią mintį atspindi nauja motociklų zona „Krasta auto“ Vilniaus salone. Šiemet, atnaujinę „BMW Motorrad“ erdvę, reikšmingai išplėtėme ir motociklų pasirinkimą. Pastebime, kad kuo toliau, tuo labiau žmonės supranta darbo ir laisvalaikio balanso svarbą bei randa laiko tam, kas juos įkvepia, atpalaiduoja ar tiesiog džiugina. Su tuo susijusios ir mūsų investicijos į motociklų erdvę, kuriomis siekiame atliepti nuolat augančio klientų rato lūkesčius“, – salono vizija dalinasi „Krasta Auto“ atstovybės Vilniuje vadovė Lina Paulauskė.

Atnaujintame salone – keliasdešimt skirtingų motociklų modelių

„Krasta Auto“ Vilniuje, Ozo g. 10A salone esančią motociklų zoną išplėtė beveik dvigubai – 100 kv. metrų. Modernius motociklus siūlantis „BMW Motorrad“ salonas nuo 130 kv. m išaugo iki 230 kv. m.

Kaip akcentuoja įmonės atstovė, atnaujintas salonas įrengtas pagal aukščiausius kokybės standartus, leidžiančius visapusiškai perteikti „BMW Motorrad“ motociklų privalumus ir kuriamą emociją.

„Reikiamą dėmesį skyrėme ne tik fizinio salono erdvės atnaujinimui, bet ir motociklų parkui, į kurį investavome 1,5 mln. Eur. Planuojame, jog atnaujintame salone vairuotojams galėsime pasiūlyti iki 20 nuolat eksponuojamų „BMW Motorrad“ motociklų bei dar tiek pat transporto priemonių, kurios bus skirtos klientų bandomiesiems važiavimams“, – pasakoja L. Paulauskė.

Nuo šiol motociklą išsirinkti bus dar paprasčiau: atnaujintame salone vairuotojai ras išskirtinai jiems skirtą erdvę su autentiškais motociklų modeliais. „BMW Motorrad“ salone vairuotojai turės galimybę susipažinti su skirtingų tipų motociklais: „Adventure“, „Sport“, „Tour“, „Heritage“, „Roadster“, M ir „Urban Mobility“. „BMW Motorrad“ zonos išplanavimas yra skirtas klientų patogumui, kadangi kiekvieną kartą į saloną atvykę svečiai galės susikoncentruoti į konkrečiai juos dominančių produktų grupę.

„BMW Motorrad“ ekspertas Einoras Linčiauskas pabrėžia: „Mūsų stiprybė – glaudi klientų bendruomenė, kurią jungia bendras gyvenimo būdas bei tikslai. Šias tradicijas norime išlaikyti ir ateityje, todėl visiems savo klientams ar motociklų gerbėjams pristatome išskirtinai jiems skirtą laisvalaikio erdvę „Biker‘s meet“. Šiandien motociklų salonas nėra vien tik ta vieta į kurią atvykstame siekdami įsigyti naują motociklą ar aksesuarą – bendravimas ir dalinimasis patirtimi yra ne mažiau svarbus bei įtraukiantis veiksnys. Todėl nuo šiol visus motociklų vairuotojus kviesime susipažinti su bendraminčiais ir dalintis įspūdžiais atnaujintame „BMW Motorrad“ motociklų salone“.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas