Dainininkė Justė Starinskaitė apie vairavimą ir mylimą automobilį: „Jis yra neatsiejama mano kasdienybės dalis“

Kelionės po Lietuvą ir ilgos valandos praleistos automobilyje „Saulės kliošo” vokalistei Justei Starinskaitei nėra naujiena.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Dainininkė Justė Starinskaitė apie vairavimą ir mylimą automobilį: „Jis yra neatsiejama mano kasdienybės dalis“

Į koncertus dažnai keliaujanti ir miesto visureigį „Mini Countryman” vairuojanti atlikėja neabejoja, kad vairuoti vienas malonumas, kai automobilis komfortiškas, o kelionėje laukia geras ir gražus kelias.

„Kadangi daug važinėju po Lietuvą ir koncertuoju įvairiausiose vietose, man svarbu, kad kelionė būtų saugi ir kiek įmanoma malonesnė. Kartais tenka pasiekti atokias vietas. Žiemos metu keliai ne visada būna tvarkingi ir lengvai pravažiuojami, tad keturi varantys ratai man yra labai didelis pliusas“, – savo koncertine kasdienybe dalinasi dainininkė.

Moteris atvirauja, jog anksčiau nė nebūtų susimąsčiusi, kad kada nors gali prireikti automobilio su visais varančiaisiais ratais. Tiesa, tai ne vienintelė savybė, kuri paskatino pasirinkti „Mini Countryman“.

„Kiek esu vairavusi „Mini“ markės automobilių, šis pats minkščiausias. Tuo pačiu tai gražus ir stilingas automobilis. Esu juo labai patenkinta ir manau, kad jis man puikiai tinka“, – pasakoja J. Starinskaitė.

Atlikėja džiaugiasi vairuojanti hibridinę šio automobilio versiją. Tokiu būdu ji ne tik tausoja aplinką, bet ir naudojasi kitais tik hibridinių ir elektrinių automobilių vairuotojams prieinamais privalumais.

„Mieste kartais važiuoju elektra, todėl turiu galimybę naudotis specialia elektrinėms transporto priemonėms skirta juosta ir taip išvengti didelių spūsčių“, – apie vairavimo mieste ypatumus pasakoja dainininkė.

Ne visi automobilių pardavėjai sąžiningi

Vieša paslaptis, kad naudotų automobilių rinkoje vis dar vyrauja laukiniams Vakarams būdingos taisyklės. Nemažai nesąžiningų pardavėjų klastoja automobilių ridą, slepia jų defektus ir avarijų istoriją. J. Starinskaitės teigimu, niekada negali būti tikras, kad informacija, kurią nurodo pardavėjas atitinka realybę.

„Esu labai patikimas žmogus, niekada neapgaudinėju kitų, todėl visada galvoju, kad visi elgiasi taip pat ir sako tiesą. Deja, tikrai esu girdėjusi istorijų, kada pardavėjas yra vadinamasis „perekūpas“, darantis viską, kad kuo greičiau parduotų automobilį ir išviliotų pinigus“, – sako dainininkė.

Nors pati atlikėja su nesąžiningais pardavėjais ir nėra susidūrusi, ji pataria prieš perkant automobilį visuomet pasikonsultuoti su specialistais, susipažinti su transporto priemonės istorija (pvz. „carVertical“ platformoje) ir patikrinti perkamą automobilį autoservise. Tai padės išvengti nesąžiningų pardavėjų pinklių.

„Niekas nenori tapti sukčiaus auka ir sumokėti už jo atostogas Havajuose. Geriausia iš anksto atlikti namų darbus, užkirsti kelią nemalonioms situacijoms ir vėliau mėgautis tvarkingu automobiliu“, – savo įžvalgomis dalinasi atlikėja.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas