„Garmin“ pristato „Force Kraken“ ir išplečia savo apdovanojimus pelniusią velkamųjų variklių seriją į platesnį valčių asortimentą

Pranešimas spaudai

2023-06-30, 08:39

0 komentarų

Garmin – novatoriškiausias ir labiausiai pasaulyje pripažintas jūrinės elektronikos gamintojas – šiandien paskelbė apie Force® Kraken, galingiausią kada nors mėgėjiškos žūklės rinkoje matytą velkamąjį variklį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ pristato „Force Kraken“ ir išplečia savo apdovanojimus pelniusią velkamųjų variklių seriją į platesnį valčių asortimentą

Kartu su Garmin tiksliausia inkaro užrakto technologija Kraken yra suprojektuotas su ilgesniu velenu ir lankstiniu laikikliu, kad būtų lengva montuoti valtyse, kur laivapriekio erdvė yra ribota, pvz., skifuose, įlankų valtyse, centrinėse konsolėse ir įvairių rūšių žvejybos valtyse.

„Džiaugiamės galėdami sėkmingai plėtoti savo Force velkamąjį variklį ir pasiūlyti naujų montavimo galimybių bei funkcijų dar daugiau žvejų tiek jūrinių, tiek vidaus vandenų rinkose. Nuo galios ir ilgaamžiškumo iki integracijos ir naujovių – Kraken pasižymi viskuo, ko žvejai nori ir ko jiems reikia, ir dar daugiau.“ – Dan Bartel, Garmin viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus vartotojams.

Kraken bešepetėliame variklyje yra didelio efektyvumo sraigtas, kad 36 voltų sistema sukurtų 100 svarų traukos jėgą, o 24 voltų sistema – 80 svarų traukos jėgą. Juo žvejai gali greičiau persikelti iš vienos mangrovės ar rifo į kitą, nesunkiai sumažinti greitį, kai reikia žvejoti lėtai, ir geriau atlaikyti vėjus bei sroves atvirajame vandenyje. Net ir pasižymėdamas tokia galia, Kraken yra itin efektyvus, todėl žvejai gali tikėtis, kad galės žvejoti visą dieną. Be to, virš vandens ir po vandeniu šis variklis veikia tyliai, todėl yra mažesnė tikimybė, kad bus išgąsdintos žuvys.

Didžiausias tikslumas ir pažangus valties valdymas

Naudojant daugiajuostį GPS signalo priėmimą ir integruotą AHRS (padėties ir krypties atskaitos sistemą) krypties išlaikymui, Kraken užtikrina tiksliausią Garmin valties padėties nustatymo technologiją, padedančią išlaikyti valtį vienoje vietoje. Ramiomis sąlygomis Kraken gali sumažinti variklio greitį, kai jis yra maždaug vieno metro atstumu nuo naudotojo pasirinktos vietos. O esant audringoms sąlygoms, Kraken gali taikyti agresyvesnį variklio greitį, kad pagerintų didesnių valčių veikimą.

Belaidė integracija su Garmin planšetiniais kompiuteriais leidžia žvejams kurti maršrutus, schemas ir takelius, kuriais valties variklis turi sekti žvejojant, o nauja šviečianti rodyklė ant valties variklio galvutės gali leisti žvejams vienu žvilgsniu patvirtinti valties kryptį.

Žvejai taip pat gali naudoti pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą, kad navigacija būtų lengviau valdoma iš bet kurios valties vietos. Nuotolinio valdymo pultas gali leisti žvejams valdyti Kraken valties variklį su tiksliu virtualiu inkaro fiksavimu, autopiloto funkcija, krypties palaikymu ir nukreipimo gestais – be to, jis plūduriuoja. Taip pat suderinamą Garmin išmanųjį laikrodį, pavyzdžiui, apdovanojimus pelniusį Quatix® 7 serijos laikrodį, be to, galima prijungti prie Kraken ir valdyti vairo mechanizmą, inkaro užraktą ir kt. tiesiai nuo riešo.

Pirmaujanti sonaro integracija

Pasirinktuose Kraken modeliuose įmontuotas universalus keitiklis GT56UHD su itin didelės raiškos ClearVü ir SideVü skenavimo sonarais bei tradiciniu CHIRP sonaru, užtikrinančiu puikų struktūros ir žuvų, esančių po valtimi ir jos šonuose, vaizdą. Galima pridėti papildomus Garmin jutiklius, ir nesvarbu, kokia būtų sonaro sąranka, Kraken bešepetėlio variklio technologija užtikrina aiškų grįžimą su itin mažu nepageidaujamų elektrinių ir mechaninių trikdžių keliamų triukšmų lygiu.

Pirmą kartą pramonėje žvejai gali įrengti į priekį nukreiptą sonarą, pavyzdžiui, LiveScope™, ant lankstinio tipo velkamojo variklio, patogiai nutiesdami keitiklio kabelį velkamojo variklio veleno viduje dėl naujos Kraken LiveScope kabelio valdymo sistemos. Naudojant Kraken LiveScope montavimo laikiklį (reikia įsigyti papildomai), bet kurį „LiveScope“ jutiklį galima sumontuoti ir valdyti visais trimis režimais – pirmyn, žemyn ir į perspektyvą. Tai gali apsaugoti LiveScope kabelį nuo pažeidimų jį sandėliuojant ar naudojant, o velkamojo variklio ir denio erdvė gali išlikti švari ir be netvarkos.

Tvirta ir patikima konstrukcija, kurią palaiko daugybę apdovanojimų pelnęs palaikymas

Remiantis dešimtmečius kaupta jūrų pramonės patirtimi ir inovacijomis, Kraken suprojektuota atšiaurioms jūrinėms sąlygoms ir sukurta taip, kad atlaikytų ekstremalias žvejybos sąlygas. Sraigtas suprojektuotas su plonesne priekine briauna, kad būtų sumažintas pasipriešinimas ir padidinta trauka, o užpakalinė briauna suprojektuota taip, kad sumažėtų vandens aeracija, kuri gali sukelti kavitaciją ir trukdyti traukai. Tvirtas ir ilgaamžis kompozitinis velenas ir visi komponentai turi pažangią apsaugą nuo korozijos ir sūraus vandens. Jam suteikiama 3 metų ribota garantija, velenui – visą gyvenimą galiojanti ribota garantija, taip pat teikiama pagalba per vis didėjantį aptarnavimo atstovų tinklą.

Force Kraken velkamasis variklis pristatomas liepos 11–14 d. Orlande (Florencijos valstija) vykstančioje Tarptautinėje sportinės žūklės parodoje („International Convention of Allied Sportfishing Trades“, ICAST), eksponavimo stendas – Nr. 4802. Tikimasi, kad „Kraken“ bus galima įsigyti spalio mėn., jis bus siūlomas baltos spalvos 63, 75 ir 90 colių ilgio arba juodos spalvos 63 ir 75 colių ilgio. Abu juodi „Kraken“ modeliai parduodami su GT56UHD keitikliu. Siūlomos mažmeninės kainos svyruoja nuo EUR 4 499,99 iki EUR 5 199,99 €.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas