„Jaguar“ ruošiasi sudrebinti elektromobilių rinką: dar šiemet turėtumėme išvysti išskirtinį modelį, kuris išsiskirs savo prabanga ir unikaliais sprendimais

Tomas Eidukevičius

2024-05-17, 17:55

0 komentarų

Elektrinių automobilių populiarumas auga. Daugelis bendrovių gamina vis daugiau būtent tokiais varikliais aprūpintų transporto priemonių, o kai kuriose šalyse jų populiarumas – itin didelis. Tačiau viena iš didžiausių problemų – aukštesnės tokių automobilių kainos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Jaguar“ ruošiasi sudrebinti elektromobilių rinką: dar šiemet turėtumėme išvysti išskirtinį modelį, kuris išsiskirs savo prabanga ir unikaliais sprendimais

Nors kai kurie gamintojai į elektromobilius pradeda žiūrėti atsargiau, kas privertė keisti tam tikrus planus, tačiau „Jaguar“ savo planų keisti neketina. Bendrovė jau kuris laikas ruošia naują elektrinį modelį, kuris turėtų konkuruoti su tokiais prekės ženklais kaip „Bentley“ ar „Porsche“.

Tikimasi, kad kol kas dar neįvardyto elektrinio GT, kuris turėtų būti pradėtas pardavinėti 2025 metais, kaina viršys 116 tūkst. eurų, ir tai turėtų simbolizuoti „Jaguar“ žingsnį į prabangių elektromobilių rinką. Tokią ambicingą kainodarą turėtų atspindėti išskirtinė kokybė, pažangiausios technologijos ir vairavimo patirtis, kuri prilygsta geriausiems pasaulyje.

„Jaguar Land Rover“ generalinis direktorius Adrianas Mardelas pabrėžė JAV rinkos svarbą prekės ženklo atnaujinimui, pabrėždamas ankstesnę bendrovės sėkmę orientuojantis į pasiturinčius Amerikos pirkėjus. Tikimasi, kad naujasis modelis, sukurtas naudojant „Jaguar Electrified Architecture“ (JEA) platformą, potencialius klientus vilios novatorišku dizainu ir įspūdingu 698 km nuvažiuojamu atstumu.

Bendrovės kūrybos vadovas Gerry McGovernas užsiminė ir apie įspūdingą elektromobilio konstrukciją, žadėdamas, kad automobilis bus išskirtinis, lyginant su konkurentų modeliais. Jis taip pat užsiminė apie specialiųjų serijų vaidmenį gerinant prekės ženklo įvaizdį ir kainų strategiją, o „Panthera“ yra galimas riboto tiražo modelio pavadinimas.

Nors „Jaguar“ atstovai dar neatskleidė konkrečios pristatymo datos ir galimos vietos, tačiau tikėtina, kad šis pristatymas įvyks Los Andželo automobilių parodos metu, kuri rengiama lapkričio mėnesį. Dar vienas variantas – rugpjūtį vykstantis „Pebble Beach Concours d'Elegance“ renginys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas