JAV elektromobilių gamintojas ruošiasi naujo visureigio pristatymui: aiškėja, jog naujasis „Rivian R2“ bus prieinamas ir Europoje

Arnas Balčiūnas

2024-02-24, 11:46 (atnaujinta 2024-03-18, 15:06)

0 komentarų

Automobilių rinka kinta ir šiai dienai daugybės dėmesio susilaukia elektromobiliai. Elektriniais varikliais aprūpintos transporto priemonės tampa daugelio gamintojų prioritetu, o ir vairuotojų susidomėjimas tokiais automobiliais nuolat auga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
JAV elektromobilių gamintojas ruošiasi naujo visureigio pristatymui: aiškėja, jog naujasis „Rivian R2“ bus prieinamas ir Europoje

Amerikiečių kompanija „Rivian“ ruošiasi naujojo elektrinio automobilio pristatymui, kuris įvyks jau kovo 7 dieną. Kalifornijoje įvyksiančios spaudos konferencijos metu debiutuos naujasis „Rivian R2“ modelis, o gamintojas jau kuris laikas jį anonsuoja, tačiau daug informacijos nepateikia.

Dar nepristatytas „Rivian R2“ elektromobilis buvo pastebėtas ir paparacių, o kompanijos atstovai dabar paskelbė apie šio modelio prieinamumą. Paaiškėjo, jog naujasis bendrovės produktas bus prieinamas ne tik JAV rinkoje, tačiau ir Europoje.

Pranešama, jog „Rivian R2“ bus galima įsigyti Austrijoje, Belgijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Italijoje ir Nyderlanduose. Apie tokius planus patvirtino ir „Rivian“ vadovai. Tiesa, kol kas išlieka neaišku kada šis elektromobilis gali pasirodyti Europoje.

Kaip jau minėjome, oficialus naujojo elektrinio visureigio pristatymas įvyks jau kovo 7 dieną, tačiau ši spaudos konferencija bus surengta JAV. Ar tuo pačiu metu bus paskelbta ir apie „Rivian R2“ prieinamumą Europoje – išlieka neaišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas