Kaune surengtas tradicinis „Audi“ sportinių modelių išbandymas

Galingiausių „Audi“ automobilių prisistatymas, kaip ir kiekvieną pavasarį sugrįžo į Kauną, „Nemuno žiedo“ trasą Kačerginėje.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kaune surengtas tradicinis „Audi“ sportinių modelių išbandymas

Ši lenktynėms skirta trasa pasirinkta neatsitiktinai, siekiant suteikti galimybes visapusiškai išbandyti greičiausius šio prekinio ženklo automobilius, palyginti naujausių modelių manevringumą įvairiose sportinio ir saugaus vairavimo disciplinose.

Šiais metais sportiškų „Audi“ automobilių galiai atstovaujama „Audi S3“, „RS 5” ir „RS 6“ ir visiškai elektrinis „Audi e-tron GT“.

„Akivaizdu, kad elektromobilių rinka dinamiškai auga bei infrastruktūra visose Baltijos šalyje gerėja, todėl, jei prieš kelerius metus žmonės mažiau svarstė ir žvalgėsi elektrinės mašinos, tai šiuo metu paklausa gerokai išaugusi ir susidomėjimas prabangiomis ir sportinėmis elektrinėmis mašinomis yra išaugęs. Tuo tarpu didelė „Audi“ DNR dalis yra „quattro“ keturių varančiųjų ratų „S“ ir „RS“ modeliai. Mes itin didžiuojamės, kad šiuos žvėris galime atvežti į mūsų partnerių „Driving academy by Autojuta“ šeštąjį sezoną"– sako „Audi“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje ir Latvijoje Ilgvars Lubka.

Išskirtinis dėmesys saugumui

Atsižvelgiant į tai, kad „Audi“ turi itin platų galingų automobilių asortimentą, kalbant apie veržlumą ir greitį, atkreiptinas dėmesys ir į saugumą. Patyrę ekspertai demonstravo dinamiškiausių „Audi“ automobilių galimybes lenktynių trasoje, kurioje pasiekiamos vairavimo ribos ir edukuojama ne tik apie sportinį, bet ir saugų vairavimą bei reakciją į ekstremalius, netikėtus įvykius kelyje.

„Norime informuoti vartotoją apie saugumą bei atkreipti dėmesį, kad naujos kartos automobiliai turi daugiau galimybių, kurios užtikrina ne tik kokybišką, išskirtinį vairavimą, bet ir gerokai didesnį saugumą, kas yra itin aktualu moderniam vartotojui“, – teigia I. Lubka.

Galinga kompanija

„Audi S3“ modelis, kuris pasižymi dinamiškumu, patogumu ir elegancija išbandė savo jėgas lenktynių trąšoje. Jo galia pasirūpina itin našus keturių cilindrų 228 kW TFSI motoras, o 400 Nm sukimo momentas užtikrina dar greitesnį atsaką į akceleravimą. Nuo 0 iki 100 km/val. automobilis įsibėgėja vos per 4,8 s ir gali išvystyti net 250 km/val. maksimalų greitį.

Abejingų nepaliko ir „Audi RS 5“, apjungiantis įspūdingą galią ir itin praktiškas kasdienes savybes. Po jo kapotu – 2,9 l TFSI 331 kW (450 AG) ir 600 Nm motoras, leidžiantis iki 100 km/val. įsibėgėti per 3,9 sekundes.

Lenktynių trasoje taip pat gaudė galingo, tačiau manevringo universalo „RS 6“ 4.0 TFSI variklis, pasiekiantis 441 kW (600 AG) ir 800 Nm sukimo momentą.

„Audi e-tron GT“ – keturių durelių galingas elektromobilis, kurio variklio galia siekia 440 kW (598 AG), slepia 800 voltų įkrovimo sistemą, o kėbulas yra itin aerodinaminis – pasipriešinimo koeficientas tesiekia 0,24. Tai padeda jam nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėti vos per 3,3 sekundes.

Renginį žiniasklaidos atstovams organizavo „Audi Lietuva“, bendradarbiaudama su „Audi driving academy by Autojuta“. Pažangūs ekstremalaus vairavimo mokymai su profesionalų komanda siūlo galimybę ne tik išbandyti įspūdingus automobilius ir patirti unikalių emocijų lekiant dideliu greičiu lenktynių trasoje, tačiau ir patobulinti vairavimo įgūdžius bei sužinoti daugiau saugaus vairavimo patarimų iš profesionalių instruktorių. Ši programa vyksta jau šeštąjį sezoną ir siūlo viešus renginius įvairių pomėgių vairuotojams.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas