Kinai drebina automobilių rinką: pristatytas išskirtiniais sprendimais aprūpintas modelis, kuris pasiūlytas už neįtikėtinai žemą kainą

Elektrinių automobilių rinkoje vis labiau auga konkurencija. Didžiulę įtaką tam daro ir Kinijos bendrovės, kurios savo produktus pristato ne tik vietinėje rinkoje, tačiau jau veržiasi į kitus regionus. Net ir Europoje galima įsigyti nemažai skirtingų elektromobilių, kurių gamintojai – Kinijoje.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinai drebina automobilių rinką: pristatytas išskirtiniais sprendimais aprūpintas modelis, kuris pasiūlytas už neįtikėtinai žemą kainą

Kinijos automobilių milžinė BYD pristatė naują nedidelį elektrinį modelį, kuris bus žinomas kaip „BYD Seagull“. Šis elektromobilis turėtų būti skirtas tiems, kurie daug keliauja miesto ribose ir ieško nedidukės transporto priemonės. Negana to, ši naujiena bus ir ganėtinai pigi, o jos kaina sieks vos 9,6 tūkst. eurų

„Seagull“ dizainas yra akį traukiantis dinamiškų linijų ir aštrių kampų derinys, suteikiantis šiuolaikišką, išskirtinę išvaizdą. Priekinė elektromobilio dalis pasižymi ganėtinai uždaru dizainu - apačioje yra trapecijos formos oro įsiurbimo anga ir, žinoma, pora įspūdingų priekinių žibintų, kuriuos gamintojas vadina „ledą laužančiomis akimis“. Bendri automobilio matmenys yra 3780 mm ilgio, 1715 mm pločio ir 1540 mm aukščio, o ratų bazė yra 2500 mm.

Kompaktiškas, bet praktiškas 5 durų, 4 vietų dizainas užtikrina, kad „Seagull“ yra puikiai tinkamas mažoms šeimoms ar draugų grupelei. Nepaisant mažo dydžio, šis BYD sukurtas elektromobilis išsiskiria ganėtinai erdviu salonu. Pranešama, jog ši transporto priemonė surinkta naudojant BYD sukurta „e-platform 3.0“, o pirkėjai gaus dvi variklių parinktis.

„BYD Seagull“ bus galima įsigyti su maksimalia 55 kW arba 70 kW galia, o maksimalus šio elektromobilio greitis sieks maždaug 130 km/h. Skelbiama, jog šis modelis turės dvi baterijų opcijas – pirkėjams bus siūloma 30,08 kWh arba 38,88 kWh talpos akumuliatorių pasirinkimai. Nuvažiuojamas atstumas sieks 305 arba 405 kilometrus, atsižvelgiant į baterijo talpą.

Verta paminėti ir tai, jog šias baterijas bus galima įkrauti nuo 30 iki 80 proc. per 30 minučių. Naujasis „Seagull“ tapo ir pačiu pigiausiu BYD parduodamu elektromobiliu, o anksčiau buvo skelbiama, kad šis modelis gali pasirodyti ir Europoje.

Gamintojas tikisi, kad naujasis „Seagull“ pritrauks jaunesnius pirkėjus ir šeimas, ieškančias antros transporto priemonės. Per pirmąsias 24 valandas nuo prekybos pradžios buvo užsakyta jau 10 tūkst. vienetų, todėl atrodo, kad šis BYD elektromobilis gali tapti itin populiariu. Kompanija turi ambicingų planų ir siekia šiemet parduoti 3 mln. transporto priemonių ir tapti didžiausiu gamintoju Kinijoje.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas