Kinai ir vėl drebina automobilių rinką: pristatė išskirtiniais sprendimais aprūpintą modelį, o pirkėjams pasiūlė ir netikėtą dovaną

Elektrinių automobilių rinkoje vis labiau auga konkurencija. Didžiulę įtaką tam daro ir Kinijos bendrovės, kurios pristato ne tik įspūdingomis savybėmis aprūpintus modelis, bet ir labai pigius variantus.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinai ir vėl drebina automobilių rinką: pristatė išskirtiniais sprendimais aprūpintą modelį, o pirkėjams pasiūlė ir netikėtą dovaną

Kinijos automobilių milžinė BYD pademonstravo naująjį „e2“ elektrinį automobilį. Nedidelis šeimos automobilis pasiūlys ne tik išskirtinį interjero dizainą, tačiau ir bus parduodamas už itin žemą kainą. Negana to, pirkėjai gaus ir viliojančią dovaną.

Naujasis „BYD e2“ elektromobilis sukonstruotas naudojant „e-platform 3.0“ architektūrą, o šio automobilio ilgis siekia 4,26 metro. Palyginimui, jis yra 20 centimetrų trumpesnis nei „Mercedes EQA“ modelis ir beveik identiško dydžio kaip „Smart #1“.

Gamintojas visiškai atnaujino šio naujojo elektromobilio interjerą tam, kad jis atitiktų BYD liniją. Čia naudojamas toks pats vairas kaip ir „BYD Seal“ ir „BYD Dolphin“ modeliuose. 12,8 colio ekranas sukasi iš horizontalios į vertikalią padėtį, kad būtų sukurtas papildomas prabangos elementas.

Įdomu ir tai, jog čia rasime ir NFC, ir „Bluetooth“ raktus, o tai reiškia, kad jį turėtų būti įmanoma užrakinti ir atrakinti telefonu. BYD naująjį „e2“ aprūpino tik viena galima jėgos agregato versija, todėl pirkėjams neteks sukti galvos dėl itin plataus pasirinkimo.

Naujasis „BYD e2“ elektromobilis aprūpintas 43,2 kWh LFP akumuliatorių bloku ir turi maždaug 70 kW variklį. Ir nors ši bendrovės naujiena neišsiskiria didžiuliu greičiu ar galia – tai turėtų būti puikus automobilis šeimai, kelionėms po miestą. Teigiama, kad pilnu įkrovimu jis gali įveikti maždaug 405 kilometrus.

Pranešama, jog naujasis „BYD e2“ kainuos nuo maždaug 13,7 tūkst. eurų. Tiesa, gamintojas turi pasiūlyti ir kiek brangesnį modelį, kuris aprūpintas puošnesniu salonu, o taip pat ir didesniu besisukančiu ekranu. Toks „e2“ elektromobilio variantas bus parduodamas nuo 14,6 tūkst. eurų.

Įdomu ir tai, jog BYD sugalvojo ir gudrų būdą kaip pritraukti pirkėjų dėmesį. Skelbiama, kad su šiuo automobiliu pirkėjai gaus nė tik dviejų metų garantiją, bet ir nemokamą prieigą prie 5G interneto ryšio, kuria naudotis galės du metus po elektromobilio įsigijimo.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas