Kinijos automobilių milžinė pristatė naują prekinį ženklą: pademonstruotas koncepcinis modelis, išsikelti itin ambicingi planai

Arnas Balčiūnas

2023-02-25, 09:52

0 komentarų

Automobilių rinkoje per pastaruosius keletą metų įvyko nemažai pokyčių. Vis daugiau populiarumo sulaukia elektromobiliai, o daugelis gamintojų jau dabar orientuojasi būtent į tokius automobilius. Žinoma, vis labiau populiarėja ir Kinijos bendrovės, kurios savo produktus atgabena ir į Europą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos automobilių milžinė pristatė naują prekinį ženklą: pademonstruotas koncepcinis modelis, išsikelti itin ambicingi planai

Kinijos kompanija „Geely“, kuri valdo tokius prekinius ženklus kaip „Lotus“, „Smart“, „Polestar“ ar „Volvo“, pristatė dar vieną naują ženklą – tai „Yinhe“. Pranešama, kad tai bus aukščiausios klasės elektromobilių kompanija, kuri pastariesiems dviem metams turi itin ambicingą planą. Europiečiams naujasis prekinis ženklas turėtų būti žinomas kaip „Galaxy“.

„Galaxy Light“ koncepcinis modelis

Skelbiama, jog „Geely“ per artimiausius du metus ketina pristatyti net 7 naujus automobilius. Dar šiemet turėtų debiutuoti įkraunamas hibridas, o metų pabaigoje planuojama pristatyti ir elektrinį sedaną. Kompanijos atstovai jau pademonstravo ir „Galaxy Light EV“ koncepcinį modelį, tačiau techninių charakteristikų neatskleidė.

„Galaxy L7“ įkraunamas hibridas

Kinijos kompanija jau antrojo šių metų ketvirčio metu pristatys „Galaxy L7“ įkraunamą hibridą, o vėliau planuojamas „L8“ modelis, kurio išleidimo galima tikėtis trečiojo ketvirčio metu. Ketvirtojo šių metų ketvirčio metu turėtų debiutuoti „Galaxy E8“ modelis, kuris taps pirmuoju naujojo prekinio ženklo elektromobiliu.

„Galaxy L7“ įkraunamas hibridas

Internete jau buvo pasirodę naujojo „Galaxy L7“ automobilio nuotraukos, kas leidžia pažvelgti į šį produktą iš įvairių kampų. Interjero nuotraukos atskleidžia ir tai, jog šis modelis turės net tris ekranus priekinėje dalyje, tačiau jokios techninės savybės kol kas nėra žinomos.

„Galaxy Light“ koncepcinis modelis

Pranešama, jog visi „Galaxy“ automobiliai turėtų veikti su „Galaxy N“ operacine sistema, kurios užsikrovimo laikas siekia vos 0,5 sekundės. Nesunku nuspėti ir tai, jog šiuo prekiniu ženklu pažymėti modeliai turėtų pasiūlyti kažką panašaus kaip ir „Volvo“, „Lotus“, „Polestar“ ar „Zeekr“, kurie taip pat yra valdomi „Geely“ kompanijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas