Kinijos automobilių milžinė radikaliai sumažino kainas: kosminio dydžio nuolaidomis pasinaudoti spėjo ne visi, sužinokite kas čia įvyko

Automobilių rinka keičiasi. Visame pasaulyje vis labiau populiarėja elektrinės transporto priemonės, o tai atsispindi ir pardavimų ataskaitose. Dar visai neseniai, sektorių supurtėjo „Tesla“ naujienos, kuriose paskelbta apie mažinamas automobilių kainas. Šiuo žingsniu paseka vis daugiau gamintojų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinijos automobilių milžinė radikaliai sumažino kainas: kosminio dydžio nuolaidomis pasinaudoti spėjo ne visi, sužinokite kas čia įvyko

Elono Musko valdoma bendrovė sumažino savo elektrinių automobilių kainas ne tik JAV ir Kinijoje, bet ir Europos rinkoje. Tokiu sprendimu „Tesla“ tikisi mesti iššūkį didiesiems automobilių gamintojams, o taip pat ir padidinti savo pardavimus. Visai neseniai, analogišką sprendimą priėmė ir „Xpeng“, o į elektromobilių kainų karą jungiasi ir dar viena Kinijos bendrovė.

Apie mažinamas elektrinių automobilių kainas buvo paskelbusi ir „Nio“. Pranešama, kad Kinijoje pirkėjai gavo nuolaidą, kuri bus lygi valstybės subsidijoms, galiojusioms praėjusiais metais. Negana to, bendrovė pirkėjams pasiūlė trejų metų paskolą be palūkanų ir papildomą nuolaidą pirkėjams, kurie įkeis savo seną automobilį.

Skelbiama, kad nuolaidos buvo taikomos „Nio ES6” ir „Nio ES8“ modeliams. Įdomu ir tai, jog jau pagamintiems modeliams yra taikomos papildomos nuolaidos. Pavyzdžiui, „ES6“ variantą galima gauti su papildoma 2 450 eurų nuolaida, o „Nio ES8“ parduodamas su 3 270 eurų nuolaida. Negana to, tiems modeliams, kurie salonuose stovi jau daugiau nei 120 dienų – taikoma nuolaida iki 5 450 eurų.

Ir tai dar ne viskas. Panašu, kad „Nio“ į „Teslos“ pradėtą elektromobilių kainų karą žiūri labai rimtai. Skelbiama, kad 2022 metų „Nio ES6” ir „Nio ES8“ modeliai bus pardavinėjami su nemokamai įdiegta „Nio Pilot“ įranga, kuri anksčiau kainuodavo maždaug 5 000 eurų. Tai reiškia, kad šios bendrovės automobilį nusprendę įsigyti pirkėjai galės sutaupyti net iki 13,85 tūkst. eurų.

Tiesa, vertėtų pastebėti, kad Kinijos kompanijos vadovai atliko ganėtinai gudrų ėjimą. Jeigu „Tesla“ nuolaidas taiko dar net ir nepagamintiems modeliams, tai „Nio“ mažesnes kainas siūlo tik tiems modeliams, kurie jau dabar puikuojasi bendrovės salonuose. Įdomu ir tai, jog praėjus vos kelioms valandoms po šių akcijų paskelbimo – visi modeliai buvo išparduoti.

Po sėkmingos akcijos pabaigos, „Nio“ atstovai patikino, kad neketina taikyti nuolaidų naujausiems modeliams ir neprisijungs prie vadinamojo „elektromobilių kainų karo“.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas