Kinijos automobilių milžinė turi itin ambicingų planų: jau netrukus europiečiams ketina pasiūlyti ženkliai pigesnių elektromobilių

Bilis.lt

2023-12-27, 07:15

1 komentaras

Elektrinių automobilių populiarumas auga. Daugelis bendrovių gamina vis daugiau būtent tokiais varikliais aprūpintų transporto priemonių, o kai kuriose šalyse jų populiarumas – itin didelis. Tačiau viena iš didžiausių problemų – aukštesnės tokių automobilių kainos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos automobilių milžinė turi itin ambicingų planų: jau netrukus europiečiams ketina pasiūlyti ženkliai pigesnių elektromobilių

Gamintojai ieško būdų kaip galėtų pasiūlyti pigesnius elektrinius automobilius, o jau netolimoje ateityje turėtumėme išvysti nemažai tokių modelių. Kinijos bendrovė „Nio“ jau įsitvirtino Europoje ir čia parduoda ne vieną savo elektrinį automobilį, o taip pat pradėjo statyti ir savo baterijų keitimo stoteles.

Tačiau ties tuo „Nio“ vadovai nesustoja. Bendrovės prezidentas ir direktorius Lihongas Qin atskleidė, jog 2025 metais planuojama pasiūlyti ir pigių elektromobilių. Teigiama, jog žemesne kaina pasižymintis modeliai būtų žymimi „Firefly“ prekiniu ženklu.

„Firefly“ prekiniu ženklu pažymėti „Nio“ elektromobiliai pasižymi išskirtiniu dėmesiu šeimoms skirtų transporto priemonių kūrimu, tačiau jau netrukus „Firefly pasiūlys ir mažesnius modelius. Žinoma, vienas pagrindinių šio ženklo privalumų bus žemesne kainą pasižymintys modeliai, bet daugiau detalių vienas iš „Nio“ vadovų neatskleidė.

Akivaizdu, jog „Nio“ siekia išlaikyti nuoseklumą ir savo prekiniu ženklu žymėti tik aukščiausios klasės elektrinius automobilius. Nenorint klaidinti potencialių klientų yra pasitelkiamos dukterinės bendrovės, tokios kaip „Firefly“, kurios siūlys pigesnius modelius.

Jeigu pirmieji „Firefly“ elektromobilių modeliai į Europą atvyks 2025 metais, tuomet daugiau informacijos apie šį prekinį ženklą bei planuojamus pasiūlyti automobilius galime sužinoti jau antroje kitų metų pusėje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas