Kinų išradingumas nustebins net ir visko mačiusius: internautai leipsta juokais pamatę kinišką „Toyota“ šedevro versiją

Lukas Snarskis

2023-03-09, 16:00

4 komentarai (-ų)

Kinijos automobilių gamintojai vis aktyviau dalyvauja elektromobilių rinkoje, o siekdami pritraukti pirkėjų dėmesį siūlo ir itin įdomius sprendimus. Kartais gali pasirodyti, kad kinai turi specialų idėjų šulinį, kuriame ne tik įdomiausi sprendimai, tačiau ir paslaptys, kaip sukurti tokius pigius produktus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kinų išradingumas nustebins net ir visko mačiusius: internautai leipsta juokais pamatę kinišką „Toyota“ šedevro versiją

Internete pasirodė nežinomo gamintojo elektromobilio nuotraukos, kuris atrodo tarsi miniatiūrinė „Toyota Land Cruiser“ modelio versija. Socialiniame tinkle „Weibo“ paskelbtame įraše nurodomas tik modelio pavadinimas – „Kuluze“. Jau vien šio automobilio išvaizda gali sukelti juoką, tačiau kiniškas žodis „Kuluze“ yra tariamas beveik taip pat kaip „Cruise“. Ironiška, ar ne?

Nesvarbu iš kurio kampo žvelgsite į šį kinišką elektromobilį – jis atrodo kaip gerokai suspausta legendinio „Toyota“ automobilio, kuris dar žinomas kaip „LC300“, versija. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tai vaikiškas elektrinis automobilis, tačiau pasirodo, kad tai išties yra reali transporto priemonė.

Iš nuotraukų galima matyti, kad šio šedevro priekinė dalis – identiška kaip „LC300“, galas – taip pat. Ratų arkos yra labiau kūrėjo interpretacija, galinis langas imituoja originalų dizainą, veidrodžiai labai stengiasi atrodyti kaip originalaus modelio. Kažkas įdėjo daug pastangų, kad šis automobilis atrodytų kaip „Toyota“ šedevras – kyla klausimas, kodėl?

Kaip jau minėjome, jokios techninės „Kuluze“ savybės nėra skelbiamos, tačiau, priklausomai nuo naudojamos EV bazės, šis elektromobilis turėtų pasiekti maksimalų greitį tarp 30 km/h ir 100 km/h. Analogiškos žirklės turėtų būti taikomos ir jo nuvažiuojamam atstumui – kažkur nuo 30 iki 150 kilometrų su vienu įkrovimu.

Žinoma, pagrindinis klausimas – kas galėtų pirkti tokią transporto priemonę? Atsižvelgiant į dydžių skirtumus, originaliojo „Toyota Land Cruiser“ savininkai šį kinišką modelį galėtų naudoti kaip pirkinių krepšelį. Ką manote apie tokį kinų išmonę jūs? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose. Ar tai tik bandymas pajuokauti, o gal išties kažkas norėtų įsigyti tokį elektromobilį?

4 komentarų

Gediminas

Tai kad tokių ale kopijų kinai prikūrę daugybė modelių. Reikia tik alibaba.com ar AliExpress.com puslapiuose paieškuoti elektrinių automobilių ir pamatysite gausybę kopijų...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas