Kosmosas, o ne motociklas: išskirtinis dizainas, elektrinis variklis, tačiau kaina gali palikti ir be žado

TopCom.lt

2023-04-25, 07:44

0 komentarų

Prabangių motociklų gamintojas „Curtiss Motorcycle Co“ pristatė brangiausią savo serijos elektrinį modelį „The 1“. „Steampunk“ stiliaus naujiena varoma 217 arklio galių „Axial Flux“ elektros variklio, o jo kaina privers išsižioti net ir visko mačiusius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kosmosas, o ne motociklas: išskirtinis dizainas, elektrinis variklis, tačiau kaina gali palikti ir be žado

„The 1“ atrodo kaip ateivis XX amžiaus pradžios. Išorėje matyti daugybė chromuotų dalių ir stilizuotų atvirų mechanizmų. Klientui pageidaujant, motociklas gali būti perdažytas ir pagaminti kai kurie elementai iš anglies pluošto.

Tuo pat metu elektrinis motociklas aprūpintas „Axial Flux“ varikliu, kurio galia siekia 217 AG. Baterija palaiko aušinimo skysčiu technologiją, tačiau „The 1“ nuvažiuoja gana kuklų atstumą – 193 kilometrus. Pažymima, kad reguliuojamos sėdynės, ratų bazė, vairas ir atrama kojoms.

„Curtiss The 1“ bus parduodamas nuo 2024 metų pavasario už milžinišką 120 000 JAV dolerių kainą, daugiau nei net išskirtinis „Aston Martin AMB 001 Pro“ motociklas. Tačiau nė vienas iš jų negali pralenkti vintažinio „Harley Davidson“, aukcione parduoto už beveik milijoną dolerių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas