„Lexus“ pradeda naujojo LBX prekybą: jau dabar galima užsisakyti naują kompaktišką visureigį, tačiau pirkėjus jis pasieks tik kitąmet

Pranešimas spaudai

2023-07-04, 11:32

0 komentarų

Nuo šiandien „Lexus“ atidaro galimybę internetu užsisakyti visiškai naują „Lexus LBX“ kompaktiškąjį visureigį – naujausią „Lexus“ elektrifikuotų modelių gamos narį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Lexus“ pradeda naujojo LBX prekybą: jau dabar galima užsisakyti naują kompaktišką visureigį, tačiau pirkėjus jis pasieks tik kitąmet

Tikimasi, kad Europos klientų skoniui ir gyvenimo būdui pritaikytas LBX taps vienu geriausiai parduodamų „Lexus“ šiame regione, nes bazinės komplektacijos modelio kaina prasideda nuo 36 500 Eur.

LBX gamyba bus pradėta 2023 m. pabaigoje, o pirmieji automobiliai klientams turėtų būti pristatyti nuo 2024 m. kovo mėn. Klientai gali užsisakyti automobilį savo šalies „Lexus“ interneto svetainėje.

„Lexus“ ėmėsi naujo požiūrio į savo modelių gamą, pakeisdama tradicinę įrangos lygių hierarchiją. LBX siūlomas su keturiais kontrastingais stiliais: „Elegant“ ir „Relax“, kuriuose daugiausia dėmesio skiriama rafinuotumui, ir „Emotion“ bei „Cool“, kurie pasižymi sportiškesniu ir dinamiškesniu profiliu.

Pirkėjai gali susipažinti su naujuoju LBX modeliu internetiniame konfigūratoriuje su 3D efektu. Taip klientai virtualiai 360 laipsnių kampu gali susipažinti su modeliu, tarsi tyrinėtų tikrą automobilį, atidarydami dureles ir įsėsdami į vidų, kad galėtų susipažinti su dizainu ir skirtingomis spalvomis, interjero apdailos elementų bei funkcijų įvairove. Tai suteikia klientams laisvę rinktis asmeniškesnius sprendimus, kurie geriau atspindi jų charakterį ir gyvenimo būdą. Asortimente taip pat yra bazinio lygio modelis, kurio kaina atitinkamai mažesnė.

Asortimente yra ir „Original Edition“ modelis, kurio bus pagaminta tik apie 1 500 vienetų, suteikiančių klientams išskirtinių stiliaus savybių. Tai matinės juodos spalvos lengvojo lydinio ratlankių apdaila, fortepijono juodos spalvos detalės, priekinio ir galinio spoilerių briaunos ir „Original Edition“ firminis ženklas ant galinių durelių.

Viduje vyrauja „juoda ant juodos“ tema: juodos odos ir „Ultrasuede“ apmušalai, juodi saugos diržai, juodos siūlės ir sėdynių siuvinėjimai. Baigiamasis akcentas – „Original Edition“ lentelė ant prietaisų skydelio.

Pirkėjai, užsisakę „Original Edition“, taip pat bus vieni pirmųjų, kurie gaus savo „Lexus LBX“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas