Lietuvoje debiutuoja nauja „Bolt“ paslauga: visą parą prieinama paslauga nustebins patogumu ir patrauklia kaina

„Bolt“ atstovai džiaugiasi galėdami supažindinti su „Bolt Drive“ – naujausiu „Bolt“ šeimos nariu. Nuo šiandien Lietuvoje patogiai ir nebrangiai išsinuomoti automobilį galite tiesiog per „Bolt“ programėlę.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Lietuvoje debiutuoja nauja „Bolt“ paslauga: visą parą prieinama paslauga nustebins patogumu ir patrauklia kaina

„Bolt Drive“ automobilių dalijimosi paslauga puikiai papildo mūsų pavėžėjimo ir mikromobilumo paslaugas – dabar be jokių rūpesčių galite rasti patogiausią keliavimo būdą.

Siekiame, kad kelionės mieste būtų tvaresnės, įperkamesnės ir atsakingesnės. „Bolt Drive“ skatina vietoje miesto erdvę užimančių ir spūstis sukeliančių nuosavų automobilių rinktis alternatyvą – bendrai naudojamus automobilius.

„Bolt Drive“ automobilių dalijimosi privalumai

Apžvelkime, kodėl „Bolt Drive“ yra geriausias pasirinkimas norintiems keliauti automobiliu.

  • Vienkartinis mokestis – į šį mokestį įskaičiuota ne tik automobilio nuoma, bet ir kuras, draudimas ir automobilio stovėjimas.
  • Galimybė rinktis iš daugybės naujų automobilių – galite išsirinkti mažą, vidutinio dydžio ar aukščiausios klasės automobilį bei visureigį. Jokių papildomų programėlių – reikiamą automobilį galite rasti įprastoje „Bolt“ programėlėje esančiame žemėlapyje.
  • Patogus būdas palikti automobilį – baigę kelionę, jį galite pastatyti bet kurioje programėlėje nurodytoje vietoje.
  • Automobilio dalijimosi paslauga prieinama visą parą – taip, pasiimti automobilį galite bet kuriuo paros metu!

Kaip naudotis „Bolt Drive“?

„Bolt Drive“ kūrėme galvodami apie paprastumą, todėl automobilį pasiimti ir palikti galite bet kurioje miesto automobilių stovėjimo zonoje (jas matysite programėlėje) ir nemokamose automobilių stovėjimo aikštelėse.

Kaina priklausys nuo to, kiek laiko naudositės automobiliu ir kokį atstumą nuvažiuosite. Tačiau nepamirškite, kad į šį mokestį įskaičiuota ne tik automobilio nuoma, bet ir kuras, draudimas ir automobilio stovėjimas, o tai reiškia, kad nebus jokių netikėtų papildomų mokesčių!

Kelionės metu jums nereikės mokėti už automobilio stovėjimą savivaldybės automobilių stovėjimo zonose, tačiau jei nuspręsite jį statyti privačioje aikštelėje, už stovėjimą turėsite susimokėti patys.

„Bolt Drive“ – patogu, nebrangu ir draugiška gamtai

„Nuosavi automobiliai yra pagrindinė miesto transporto problemų priežastis – jie sukelia eismo spūstis, teršia aplinką ir užima didelę miesto erdvės dalį. „Bolt“ misija – padėti žmonėms atsisakyti nuosavų automobilių ir pasiūlyti geresnes alternatyvas.

Kad žmonės atsisakytų nuosavų automobilių ir rinktųsi tuometinį poreikį atitinkantį transportą, turime pasiūlyti patogesnį, įperkamesnį ir ekologiškesnį sprendimą skirtingam atstumui įveikti. Iki šiol siūlėme alternatyvas trumpoms ir vidutinėms kelionėms, o su „Bolt Drive“ galime pasiūlyti sprendimą ir tolimoms kelionėms – nesvarbu, norite nuvažiuoti į kitame miesto gale esantį prekybos centrą ar savaitgalį išvykti kur nors toliau.

„Pirmą kartą žmonės gali atsisakyti nuosavų transporto priemonių, žinodami, kad vis tiek bet kada galės naudotis automobilio privalumais – tereikės atsidaryti gerai pažįstamą programėlę, kurią jau naudoja norėdami išsinuomoti el. paspirtuką ar dviratį bei išsikviesti automobilį“, - teigė „Bolt“ generalinis direktorius Markusas Villigas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas