Nauja „Viada“ degalinė Anykščiuose tapo traukos centru: atvyksta net mokesčių susimokėti

Pranešimas spaudai

2024-01-28, 07:30

0 komentarų

Prieš pat Kalėdas, gruodžio 22 dieną, atsidariusi moderniausia „Viada“ tinklo degalinė Anykščiuose jau surado savo klientus. Čia užsukama ne tik įsipilti degalų, bet ir iš išgerti kavos, pavalgyti, ar net susimokėti mokesčių ir apdrausti automobilio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nauja „Viada“ degalinė  Anykščiuose tapo traukos centru: atvyksta net mokesčių susimokėti

Anykščių „Viada“ degalinių tinklo mažmeninės prekybos vadovas Vytautas Bacevičius sako, kad naujoji degalinė išsiskiria savo erdvumu ir patogumu klientų poreikiams.

„Bendras jos teritorijos plotas siekia 200 kv. m. Ji net 40 proc. didesnė už daugumą tinklo degalinių. Čia yra įrengtos 8 modernios dyzelino ir benzino bei viena suskystintų dujų užpylimo kolonėlės, bekontaktė savitarnos plovykla su 4 plovimo boksais. Taip pat yra sumontuoti patogūs automobilio salono priežiūrai skirti dulkių siurbliai bei automobilių padangų pripūtimo prietaisas. Ypač daug vietos yra skirta automobilių stovėjimo aikštelei. Visa šios naujos degalinės koncepcija yra orientuota į mūsų klientų patogumą. Tai yra viena moderniausių mūsų vis plečiamo ir naujinamo tinklo degalinių“, – teigia V. Bacevičius.

Pasak beveik 2 mln. eurų kainavusios, ne tik erdvumu, bet ir moderniausiomis technologijomis išsiskiriančios Anykščių „Viada“ degalinės vadovės Ligitos Jakeliūnienės, vietiniai gyventojai laukė ir svetingai priėmė prieš pat didžiąsias metų šventes pradėjusį dirbti naują įvairių paslaugų centrą.

„Galima sakyti, kad klientai pas mus pradėjo važiuoti nuo pat degalinės atidarymo. Dėmesiu tikrai nesiskundžiame. Kiek pastebime, kol kas daugiausia pas mus atvyksta vietiniai žmonės: anykštėnai ir apylinkių gyventojai. Degalus pilasi daugiausiai privatūs klientai, tačiau nemažai pas mus užsuka ir įvairių įmonių transporto. Kadangi Anykščiai yra kurortinį statusą turintis miestas, neabejoju, kad pavasariop pas mus vis dažniau lankysis ir šia kryptimi keliaujantys turistai“, – sako L. Jakeliūnienė.

Degalinės vidus taip pat traukia ne tik užsukti, bet ir čia pasilikti ilgiau: erdvioje poilsio – užkandžių zonoje lankytojai gali ne tik atsikvėpti kelionės metu, bet ir užkąsti vietoje gaminamų šviežių sumuštinių, daržovainių, salotų, atsigaivinti natūraliai spaustomis sultimis, glotnučių kokteiliais.

Nors anykštėnai jau spėjo pamėgti vietoje gaminamus užkandžius, populiariausia preke vis tiek išlieka kava. Čia stovi šiuolaikiški kavos aparatai, kur klientai gali rinktis iš plataus karštų ir šaltų kavų asortimento su įvairiausių skonių sirupais bei pienu įvairiems skoniams – įprastu, be laktozės ar augaliniu.

Pasak L. Jakeliūnienės, Anykščių degalinė be maisto ir gėrimų taip pat gali pasiūlyti platų ir kitų, tarp jų ir finansinių paslaugų, spektrą – čia galima išsinuomoti priekabą, sumokėti mokesčius, išsigryninti pinigų, gauti paskolą.

„Jau teko ir automobilius apdrausti, ir mokesčius iš žmonių priimti. Kadangi esame strategiškai patogioje vietoje, kelyje, kuriuo kasdien važiuoja ne tik anykštėnai, bet ir miesto svečiai, atvykstantys iš Vilniaus, Kauno, Ukmergės. Esame populiarūs ir tarp krovininių automobilių vairuotojų, kurie pas mus dažnai įsigyja kelių mokesčių vinjetes“, – pasakoja degalinės vadovė.

Anot jos, permainingas mūsų šalies klimatas, taip pat kelių būklė verčia automobilių savininkus dažnai plauti automobilius. Norėdami tai padaryti, jie turi dvi galimybes: nusiplauti patys, arba važiuoti į automatinę plovyklą, kuriose neretai tenka ilgokai laukti eilėse. Tuo tarpu šioje degalinėje įrengtoje bekontaktėje savitarnos plovykloje yra net 4 plovimo boksai.

L.Jakeliūnienė neabejoja, kad, artėjant šiltesniam sezonui, degalinės plovykla bus iš tiesų populiari. Kai kurie klientai degalinėje jau išbandė ir šias paslaugas ir, pasak vadovės, tenka pastebėti, jog didžiausiu privalumu tampa, tai, kad čia galima sutaupyti laiko. Klientas pats gali kontroliuoti plovimo greitį.

Skaičiuojama, kad 2022-2023 metais iš viso investicijos į „Viados“ degalinių atnaujinimą siekė 13 mln. Eur.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas