Norėjo kaip geriau, o gavosi kaip visada: 2023 metai „Teslai“ prasidėjo tragiškai galėjusiu pasibaigti įvykiu

Arnas Balčiūnas

2023-01-08, 14:14

0 komentarų

JAV elektromobilių milžinė „Tesla“ nuolat atsiduria įvairiausių įvykių sūkuryje. Dažna to priežastis yra ne tik bendrovės vadovas Elonas Muskas, tačiau ir įvairiausios problemos, susijusios su transporto priemonių kokybe ar saugumu. Pasirodo, kad bėdų kyla ir su įkrovimo stotelėmis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Norėjo kaip geriau, o gavosi kaip visada: 2023 metai „Teslai“ prasidėjo tragiškai galėjusiu pasibaigti įvykiu

Naujųjų metų naktį buvo užfiksuotas dar vienas tragiškas įvykis, susijęs su „Tesla“. Pranešama, kad Kalifornijoje užsidegė „Supercharger“ įkrovimo stotelių mobilusis taškas, kuris paskendo liepsnose ir visiškai sudegė.

Šias mobilias įkrovimo stoteles sudaro priekabos gale esantis didžiulis paketas su keliais įkrovimo lizdais. JAV elektromobilių milžinė dažnai naudoja tokius sprendimus ypač judriose „Supercharger“ krovimo vietose. Tokius sprendimus „Tesla“ dažniausiai pasitelkia per šventes, jog pavyktų sumažinti spūstis ir sutrumpinti vairuotojų laukimo laiką.

Remiantis „Plugshare“ vartotojo pateikiama informacija, šįsyk užsidegęs mobilusis „Tesla“ įkrovimo taškas sunaikino ir daugiau nei pusę toje vietoje esančių stacionarių krovimo stotelių. Iš tekste pateikiamos nuotraukos matyti, kad labiausiai nukentėjęs yra mobilusis punktas, tačiau policija yra atitvėrusi ir kitas „Tesla“ stoteles.

Nors nuo įvykio praėjo jau nemažai laiko, tačiau informacijos apie įvykį nėra daug. Vertėtų pastebėti, kad tai yra pirmas kartas kuomet užsidega „Tesla“ mobiliosios „Supercharger“ įkrovimo stotelės. Tiesa, tai tikrai nėra pirmas kartas, kuomet dega stacionarios bendrovės stotelės. Panašus incidentas buvo užfiksuotas dar 2019 metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas