Nuostabus ir keistas elektrinis dviratis iš „Alibaba“ - ar verta mokėti €1000 už mopedą su lopšiu?

Leonardas Sindaravičius

2021-05-02, 12:50 (atnaujinta 2021-05-26, 10:38)

0 komentarų
Nuostabus ir keistas elektrinis dviratis iš „Alibaba“ - ar verta mokėti €1000 už mopedą su lopšiu?

Visa elektrinių dviračių esmė yra sukelti šypseną ir vaikišką laimės jausmą važiuojant, tačiau nevarginant kojų. Net rimčiausi vyrai šoka ant e-dviračių ir laimingai važinėjasi, tačiau kas jei būtų galimybė šiuo atradimo džiaugsmu pasidalinti su kitais? Laimei, kinų internetinės prekybos milžinėje „Alibaba“ yra šis žaismingas, senamadiškai atrodantis elektrinis dviratis su šone pritaisytu lopšiu, kurio kaina yra vos virš €1000. Bet ar verta investuoti tokius pinigus į dvivietį kinišką dviratį?

Transporto priemonei energiją suteikia „Bafang“ elektrinis motoras, įtaisytas galiniame rate. Europos rinkai skirtas modelis turi 250W galios variklį, kuris padės įsibėgėti iki 25km/h - norint įsibėgėti iki didesnio greičio teks tai daryti be elektrinio motoro pagalbos, mat tokie yra ES įstatymai. Amerikiečiams kiek labiau pasisekė - jų rinkai skirta 500W versija gali įsibėgėti iki 45km/h. Visi kiti dalykai išlieka identiški nepriklausomai nuo rinkos - bazinės komplektacijos baterija tėra 360Wh talpos, tačiau gali būti praplėsta iki 720Wh. Greitį ir baterijos likutį rodo paprastas LCD ekranas, o bendras svoris (vairuotojo kartu su keleiviu) negali viršyti 200kg.

Žinoma svarbiausias akcentas čia yra lopšys, nors dėl savo dydžio jis tinkamas vežtis vaikui arba augintiniui, kartu galima įsigyti pakeliamą užsklandą, kurios dėka galėsite apsaugoti keleivį nuo tiesioginių saulės spindulių. Jei esate sužavėti šiuo retro stilistikos aparatu, derėtų padvejoti.

Nors daugelis „Alibaba“ bei jos dukterinio prekybos tinklo „AliExpress“ pardavėjų yra draugiški ir siekia, kad kiekvienas klientas būtų patenkintas net euro nekainuojančia smulkmena, šių dviračių pardavėjas ne toks paslaugus. Susisiekus jis nesuteikia daugiau informacijos apie produktą ir neatskleidžia nė preliminarios siuntimo kainos, teigdamas, jog „logistikos kaštai kasdien kinta“. Tad nors produktas ir atrodo vertas dėmesio, jį pirkti būtų rizikinga - galite likti ir be tūkstančio eurų ir be įmantraus elektrinio dviračio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas