„Huawei“ pradeda tarptautinę „Pura 70“ serijos flagmanų prekybą: pigiausias modelis kainuos nuo 999 eurų, tačiau vienas įrenginys Europos taip ir nepasieks

Lukas Snarskis

2024-05-02, 19:55

2 komentarai (-ų)

„Huawei“ švenčia dvylikos metų sukaktį po „Ascend P1“ pristatymo, o būtent šis modelis tapo pradžia, į fotografiją orientuotų P serijos įrenginių. Neseniai įvyko oficialus „Huawei Pura 70“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas, kuri pakeitė iki šiol buvusius P linijos modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ pradeda tarptautinę „Pura 70“ serijos flagmanų prekybą: pigiausias modelis kainuos nuo 999 eurų, tačiau vienas įrenginys Europos taip ir nepasieks

2024 metų „Huawei“ flagmanų seriją sudaro keturi įrenginiai – tai „Pura 70“, „Pura 70 Pro“, „Pura 70 Pro Plus“, o taip pat ir „Huawei Pura 70 Ultra“. Dabar bendrovė paskelbė ir apie tarptautinę jų prekybą, tačiau už Kinijos ribų bus prieinami tik trys iš keturių modelių.

Už Kinijos ribų, „Huawei“ pasiūlys „Pura 70“, „Pura 70 Pro“ ir „Huawei Pura 70 Ultra“. Dėl kokių priežasčių „Pura 70 Pro Plus“ variantas bus prieinamas tik Kinijoje – išlieka neaišku. Kaip bebūtų, visi šie įrenginiai mūsų regione bus parduodami su „EMUI 14.2“ vartotojo sąsaja, o gamintojas pasiūlys dviejų metų programinės įrangos palaikymą.

Pranešama, jog „Huawei Pura 70“ kainuos 999 eurus ir turės 12 GB operatyvios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. „Pura 70 Pro“ turės analogiškas atmintines ir kainuos 1 199 eurus. Abu šie išmanieji telefonai bus siūlomi juodos arba baltos spalvų. „Ultra“ variantas turės 16 GB RAM ir 512 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks 1 499 eurus. Informacijos apie šių flagmanų pasirodymą Lietuvoje – nėra.

Išskirtinės „Huawei Pura 70 Ultra“ kamerų savybės

Naujasis „Huawei Pura 70 Ultra“ aprūpintas 6,8 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 2 844 x 1 260 taškų raiška. Priekinė dalis bus apsaugota „Kunlun Glass“ apsauginiu stiklu, kuris pasižymės geresnėmis atsparumo savybėmis nei tas, kuris naudojamas baziniame modelyje.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime ir 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o nugarėlėje – trys objektyvai. „Pura 70 Ultra“ turės pagrindinę kamerą su 1 colio 50 MP sensoriumi. Tai bus besisukantis teleskopinis objektyvas, kuris naudos sudėtingą motorizuotą struktūrą, o ją naudojant kamera iškils į viršų.

Pagrindinis šio flagmano objektyvas taip pat turi ir kintančią diafragmą – f/1.6 – f/4.0. „Huawei“ čia naudos ir naują „XD Motion“ sistemą, kuri leis geriau fiksuoti judančius objektus. Antroji „Pura 70 Ultra“ modelio kamera – 50 MP teleobjektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu ir 3,5x optiniu priartinimu.

Šis teleobjektyvas taip pat galės būti naudojamas ir kaip makro kamera, kas leis fokusuoti objektus, kurie yra vos 5 centimetrų atstumu nuo objektyvo. Trečioji „Huawei“ flagmano kamera – 40 MP plataus kampo objektyvas. Dirbtinis intelektas yra šių metų madingas žodis, todėl „Huawei“ papildė savo flagmanus dirbtinio intelekto nuotraukų debesies patobulinimu ir galimybe ištrinti objektus iš nuotraukų bei retušuoti vaizdus.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas