„Regitra“ reaguoja į viešumoje pasirodžiusią istoriją: pakomentavo neįtikėtiną kyšininkavimo istoriją ir pasakė svarbiausius dalykus

Pranešimas spaudai

2024-03-04, 07:15

4 komentarai (-ų)

Kauno apylinkės teisme buvo gautas ieškinys dėl skolos priteisimo, kuomet kyšį „Regitros“ darbuotojui davęs vyras paslaugos nesulaukė, dėl tokio poelgio jam teks aiškintis prokurorui. Į šią situaciją netrukus sureagavo ir „Regitros“ atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Regitra“ reaguoja į viešumoje pasirodžiusią istoriją: pakomentavo neįtikėtiną kyšininkavimo istoriją ir pasakė svarbiausius dalykus

Visai neseniai viešojoje erdvėje pasirodė informacija, jog tariamam „Regitros“ darbuotojui buvo duotas kyšis už tai, kad šis sudarytų sąlygas greičiau perlaikyti egzaminus.

„Šiuo metu jokios informacijos apie šį įvykį neturime, kreipsimės į teisėsaugos institucijas, kad atsakytų, ar tai sukčius, apsimetantis mūsų darbuotoju, ar tikrai mūsų kolega. Taip pat įvairiapusiškai bendradarbiausime su teisėsaugos institucijomis ir teiksime visą reikiamą informaciją“, - teigiama „Regitros“ išplatintame pranešime.

„Regitros“ atstovai pažymi ir tai, jog griežta nulinės tolerancijos korupcijai politika šiuo metu yra vienas svarbiausių prioritetų. Skelbiama, kad bet kokie neteisėti ir nesąžiningi veiksmai yra nepriimtini ir netoleruotini.

„Regitra“ deda ne tik savarankiškas pastangas, bet ir kviečia visuomenę prisidėti prie nepakantumo korupcijai. Pranešti apie pastebėtus ar įtariamus sukčiavimo atvejus galima anonimiškai el. paštu pranesk@regitra.lt arba užpildžius specialią elektroninę formą interneto svetainėje.

Gautus pranešimus apie nusikalstamas veikas „Regitra“ nedelsiant perduoda teisėsaugos institucijoms ir taip pat imasi vidinio tyrimo.

4 komentarų

Simas

ta pati situacija buvo ir su egzaminu laikimu.laikai vilkinami. daroma viskas,kad egzaminas nebūtų islaikytas.buvusiu mentu kontora...

Asmeninė istorija

Savo ausimis girdėjau, kad specialiai regitra tiems kam atimta teisė vairuoti transporto priemonę tempia praktikos egzamino laiką iki paskutinio....

Viktor

Reikia priimti įstatymą, už kiši iki gyvos galvos. Kitaip Lietuvoi nieko gero nebus. Korupcija didžiausia Europoi.

Bronius

Ar tamsta išprotėjote taigi visi valdininkai bus susodinti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas