„Regitroje” nėra vietos jokiems neteisėtiems ir nesąžiningiems veiksmams: po teismo sprendimo – svarbi informacija dėl įmonės pozicijos

Pranešimas spaudai

2024-04-30, 07:14

0 komentarų

Šį penktadienį, balandžio 26 d., Vilniaus apygardos teismas atmetė už kyšius bandžiusių išlaikyti vairavimo egzaminą ir jiems talkinusių asmenų skundus. Šie asmenys lieka nuteistais dėl padarytų nusikalstamų veikų, įvykdytų 2020 metais.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Regitroje” nėra vietos jokiems neteisėtiems ir nesąžiningiems veiksmams: po teismo sprendimo – svarbi informacija dėl įmonės pozicijos

Gavusi šią informaciją, įmonė nedelsdama priėmė sprendimą nutraukti darbo santykius su byloje minimu darbuotoju.

„Regitroje” nėra vietos jokiems neteisėtiems ir nesąžiningiems veiksmams. Ši pozicija yra vieninga ir principinė. Įmonė transformuojasi tiek procesuose, tiek kultūroje, todėl laikomės aiškios krypties dėl griežtos nulinės tolerancijos korupcijai, o skaidrumas ir atvirumas yra vienos svarbiausių vertybių”, – sako „Regitros“ generalinis direktorius Vaidas Dominauskas.

Įmonė netoleruoja jokių korupcijos ar neteisėtos veiklos apraiškų nei iš klientų, nei iš darbuotojų. Pernai iš darbo buvo atleisti du egzaminuotojai, kurie padarė šiurkščius darbo pareigų pažeidimus, nes nesilaikė Antikorupcinio elgesio taisyklėse nustatytų reikalavimų.

Taip pat praėjusiais metais užfiksuota dešimt neteisėto atlygio siūlymo „Regitros“ darbuotojams atvejų ir pradėti ikiteisminiai tyrimai klientų, bandžiusių papirkti, atžvilgiu.

Per pastaruosius metus įmonė aktyviai bendradarbiauja su Specialiųjų tyrimų tarnyba ir Lietuvos policija, kurių dėka įgyvendina vis daugiau gerosios praktikos sprendimų, skirtų korupcijos prevencijai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas