„Rivian“ atskleidė naujojo R3 modelio kainą, geros naujienos laukia ir bendrovės gerbėjų Europoje

Arnas Balčiūnas

2024-03-19, 17:10

0 komentarų

Automobilių rinka kinta ir šiai dienai daugybės dėmesio susilaukia elektromobiliai. Elektriniais varikliais aprūpintos transporto priemonės tampa daugelio gamintojų prioritetu, o ir vairuotojų susidomėjimas tokiais automobiliais nuolat auga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Rivian“ atskleidė naujojo R3 modelio kainą, geros naujienos laukia ir bendrovės gerbėjų Europoje

JAV bendrovė prieš kiek daugiau nei savaitę pristatė naująjį „Rivian R2“ elektrinį automobilį, tačiau visus nustebino naujienomis, kurios sekė po to. Kompanijos atstovai paskelbė ir apie naująjį „Rivian R3“, kuris bus kiek mažesnis, o tuo pačiu ir pigesnis.

Spaudos konferencijos metu daug informacijos apie naująjį „Rivian R3“ nebuvo pateikta, tačiau papildoma informacija aiškėja dabar. Bendrovės generalinis direktorius RJ Scaringe‘as, bendraudamas su „Top Gear“, atskleidė, kiek kainuos naujasis elektromobilis.

„Rivian“ planuoja, jog naujasis R3 modelis kainuos nuo maždaug 32,1 tūkst. eurų. Tiesa, ši kaina skirta JAV rinkai. Šis elektrinis automobilis turėtų būti gaminamas 2027 metais, o per šį laikotarpį, net neabejojama, daug kas gali pasikeisti.

„Tai tarsi krosoverio susitikimas su visureigiu, su hečbeku, su universalu, susitikimas su daugybe dalykų. Mes sakome, kad jis turi ralio automobilio sielą", - apie naująjį „Rivian R3“ kalbėjo RJ Scaringe.

Jau žinoma, jog „Rivian R2“ bus parduodamas ir Europoje, o prie jo prisijungs ir R3 modelis. Tai patvirtino ir bendrovės generalinis direktorius.

„Abu šie modeliai iš esmės yra skirti tiek JAV, tiek Europai. Konkrečiai nepasakėme, kada jie pasirodys Europoje, turėtume ir turime tai padaryti, tačiau pripažįstame, kokie patrauklūs jie yra Europos rinkoje, o ypač R3 tikrai tinka", - sako Scaringe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas