„Škoda“ nuraškė keturias pergales Vokietijos leidinio skaitytojų rinkimuose

Pranešimas spaudai

2023-12-20, 07:45

0 komentarų

Šiais metais Vokietijos verslo žurnalo „Auto Zeitung“ skaitytojai ir interneto vartotojai tradiciniuose „Auto Trophy“ rinkimuose bendrovei „Škoda“ skyrė keturias pergales. Jau dešimtus metus iš eilės Čekijos gamintoja pelnė geriausio importinio prekių ženklo apdovanojimą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Škoda“ nuraškė keturias pergales Vokietijos leidinio skaitytojų rinkimuose

Taip pat „Škoda Enyaq“ elektromobilis buvo pripažintas geriausiu elektriniu SUV modeliu iki 50 tūkst. eurų kainų rėžyje ne vokiškų prekių ženklų segmente.

Savo ruožtu „Škoda Superb“ nugalėjo vidutinio dydžio importuojamų modelių kategorijoje, o „Škoda Kamiq“ krosoveris tituluotas geriausiu SUV iki 30 tūkst. eurų kainų rėžyje importuojamų modelių segmente.

Ilgametė lyderystė

„Auto Zeitung“ spausdintos versijos ir interneto portalo skaitytojų apklausoje Čekijos automobilių gamintojai vėl pavyko išsaugo lyderystę geriausio importinio prekių ženklo kategorijoje. „Škoda“ surinko 12,1 proc. balsų ir jau dešimtus metus paeiliui iškovojo šį titulą. Bendrovė jau 14 metų yra pirmaujanti importuotoja savo didžiausioje rinkoje – Vokietijoje.

Geriausių elektrinių SUV modelių iki 50 tūkst. eurų kategorijoje „Škoda Enyaq“ nugalėjo surinkęs 22,1 proc. visų balsų. Toks skaitytojų pasirinkimas atsispindi ir jų balsavime savo piniginėmis – 2023 metų spalį „Enyaq“ pirmą kartą tapo perkamiausiu nauju elektromobiliu Vokietijoje.

Bendrovei pradedant atnaujinto „Enyaq“ gamybą, tikimasi sulaukti dar daugiau vairuotojų simpatijų dėl didesnio elektromobilio našumo, sutrumpėjusio jo įkrovimo laiko ir didesnio viena įkrova nuvažiuojamo atstumo.

Geriausių importuojamų SUV iki 30 tūkst. eurų kategorijoje triumfavęs „Škoda Kamiq“ surinko 16,8 proc. balsų. Bendrovė neseniai visapusiškai atnaujino šio modelio išvaizdą, pabrėždama jo dizaino privalumus. Tokios naujovės kaip papildomai pasirenkami matriciniai priekiniai LED žibintai ir didesnis gamintojos dėmesys natūralioms bei perdirbtoms medžiagoms tampa dar viena išskirtine automobilio detale.

Savo ruožtu vidutinio dydžio importuojamų modelių kategorijoje aiškiai dominavo universalusis „Škoda Superb“ modelis – jis pelnė 34,5 proc. rinkimų dalyvių simpatijas. Neseniai pristatytas jo naujosios kartos įpėdinis dar labiau sutvirtino stipriąsias savo savybes. Ketvirtoji šiuolaikinių „Superb“ karta pasižymi ištobulintu dizainu, dar didesne erdve bei komfortu ir pažangiomis technologijomis.

Naujausią „Superb“ vėl galima rinktis su universalo „Combi“ kėbulu, taip pat ir su iš tinklo įkraunama hibridine galios sistema, kuri suteikia galimybę daugiau nei 100 kilometrų įveikti naudojant vien elektros energiją. Tradiciškai lieka ir hečbeko kėbulo versija.

Balsavo beveik 10 tūkst. skaitytojų

36-ą kartą surengtuose „Auto Trophy“ rinkimuose savo balsus atidavė daugiau nei 9 300 spausdinto ir internetinio Vokietijos verslo žurnalo „Auto Zeitung“ skaitytojų. Jie atrinko savo mėgstamiausius modelius 14 skirtingų kategorijų tiek bendrajame dalyvių sąraše, tiek tarp importuojamų prekių ženklų.

Apklausa taip pat apėmė keturias konkretiems prekių ženklams skirtas klases, daugiausia dėmesio skiriant populiariausiems gamintojams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas