„Tesla“ automobilių savininkai sulaukė netikėtos dovanos: švenčių proga – daugiau nei 5 tūkst. eurų kainuojanti dovana nuo gamintojo

JAV elektromobilių milžinė „Tesla“, kurią valdo Elonas Muskas, dažnai atsiduria naujienų portalų antraštėse, tačiau dažniausiai tai nebūna pačios geriausios naujienos. Visgi, šventinį periodą kompanijos atstovai nusprendė pasitikti kitaip ir nustebino bendrovės automobilių savininkus.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Tesla“ automobilių savininkai sulaukė netikėtos dovanos: švenčių proga – daugiau nei 5 tūkst. eurų kainuojanti dovana nuo gamintojo

Dar prieš prasidedant Šv. Kalėdoms, bendrovė įteikė laikiną dovaną „Tesla“ automobilių savininkams. Kai kuriuose regionuose vairuotojai gavo nemokamą prieigą prie tam tikrų mokamų galimybių, o jas išbandyti suteiktas 30 dienų periodas.

„Tesla“ elektromobiliuose esantis ekranas daugelį vairuotojų pasitiko su šventiniu sveikinimu bei informacija apie nemokamą prieigą prie „Enhanced Autopilot“ galimybės. Automobilių savininkams beliko paspausti vieną mygtuką ir vėliau jau pateikiamos instrukcijos, kaip suaktyvinti įvairias autopiloto funkcijas, kurios turi būti padarytos, kai automobilis stovi, prieš kiekvieną unikalų vairuotojo profilį pirmą kartą bandant naudotis sistema.

„Tesla“ vairuotojo pagalbos sistema vadinama „Autopilot“ yra naudojama visuose bendrovės automobiliuose. Pagrindinis Autopiloto lygis apima eismą stebinčią pastovaus greičio palaikymo sistemą, kuri palaiko transporto priemonę toje pačioje juostoje kaip ir priešais važiuojantį automobilį, ir automatinį vairavimą, kuris išlaiko transporto priemonę savo eismo juostoje greitkeliuose.

Tačiau JAV elektromobilių milžinė elektromobilių savininkams pasiūlė gerokai pažangesnį paketą. Patobulintas autopilotas yra papildomas paketas, suteikiantis papildomas funkcijas, ne tik bazinę autopiloto sistemą. Tokios pakuotės kaina siekia daugiau nei 5,6 tūkst. eurų.

„Enhanced Autopilot“ vairuotojams pasiūlys automatinį eismo juosto keitimą, kas leidžia vos tik įjungus posūkio signalą pakeisti eismo juostą. Į šį paketą taip įeina automatinio parkavimosi galimybė, mašinos iškvietimas, o taip pat ir navigavimas su autopilotu.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Kristijonas

30 dienų naudojimas kainuoja porą šimtų. 5k yra visam laikui. Kažkaip nemokat info rinkt, arba tiesiog melą rašot ir tiek

As

Dovana? Ar nebus dėl to kad Tesla tiesiog pralaimėjo teismą dėl to, kad buvo žadėję duoti nemokamai, bet nedavė. Tai dabar "padovanojo" kad kiti nepadavinėtų.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas