„Toyota C-HR Prologue“: naujasis modelis stebins dar ryškesnėmis linijomis

Nuo pat pirmojo pristatymo plačiajai publikai „Toyota C-HR“ pelnė pripažinimą dėl naujoviško dizaino ir unikalaus identiteto. Kasmetiniame „Toyota Motor Europe“ (TME) organizuojamame „Kenshiki“ forume bendrovė pristatė naująjį „C-HR Prologue“, kuris modelio gerbėjams suteiks dar daugiau nuostabos ir gerų emocijų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Toyota C-HR Prologue“: naujasis modelis stebins dar ryškesnėmis linijomis

Pademonstruotas koncepcinis antrosios kartos C-HR patvirtina Japonijos gamintojo įsipareigojimą neutralizuoti anglies junginių poveikį aplinkai, išplečiant elektrifikuotų automobilių gamą pačiame didžiausiame ir konkurencingiausiame Europos rinkoje C-SUV modelių segmente. Greta tradicinio hibridinio taip pat pasirodys naujasis iš tinklo įkraunamas hibridinis „Toyota C-HR“ su Europoje surinktais baterijų moduliais. Taip gamintojas dar labiau išplės skirtingų technologijų asortimentą.

Sukurtas Europoje

Pirmosios laidos „Toyota C-HR“ buvo sukurtas „Toyota European Design and Development“ padalinio būstinėje Pietų Prancūzijoje. Iš čia į gatves išriedės ir pirmasis „Toyota C-HR Prologue“. Šios Europos būstinės specialistams mestas paprastas, bet ambicingas iššūkis – pranokti jau sukurtą produktą.

„Išsikėlėme tikslą kuo labiau įsigilinti ir žengti dar toliau, nei tai buvome darę anksčiau. Tad dabar labai laukiame mūsų naujojo „Toyota C-HR“ pristatymo“, – sako „Toyota European Design and Development“ padalinio dizaino vadovas Lance’as Scottas.

„Toyota C-HR Prologue“ aiškiau nei tradiciniai koncepciniai modeliai demonstruoja, kad jo kūrėjai liko ištikimi toms savybėms, kurios atnešė sėkmę pirmosios kartos automobiliui. Dėmesį traukiantis naujos kartos krosoveris neabejotinai sulauks dar daugiau komentarų ir emocijų.

Pakanka vieno žvilgsnio ir tampa aišku, jog naujasis modelis išsaugojo pradinį DNR. Drąsus, galbūt vienus traukiantis, o kitus stebinantis „Toyota C-HR Prologue“ demonstruoja dar rafinuotesnį įžūlumą. Dėl didesnių ratų ir trumpesnių kėbulo iškyšų jis geriau atrodo žiūrint iš bet kurio taško. Nors automobilis atrodo sportiškesnis, dėl išaugusios salono erdvės jis tapo praktiškesnis.

Bendrovės vadinamasis HAMMERHEAD automobilio priekis sukurtas naudojant 3D grafiką, modeliuojant susipinančias formas ir ryškius žibintų kontūrus. Mažesnės radiatoriaus grotelės ir siauresni priekiniai žibintai atspindi naujųjų technologijų įtaką. „Toyota C-HR“ žvelgia į priekį skvarbiai lyg ryklys ir atitinkamai yra pasirengęs veržtis pirmyn.

„Toyota C-HR Prologue“ turi dar vieną išskirtinį bruožą – nuo pat pradžių modelį buvo numatyta dažyti trimis spalvomis. Metalizuotą sidabrinę ir perdirbto anglies pluošto juodą spalvas papildo trečiasis akcentas – sieros atspalvio stogo ir oro aptako elementas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas