Vilniečių laukia laikini eismo ribojimai: paaiškėjo, kada ir kur bus apribotas eismas, pasitikrinkite ir jūs!

Pranešimas spaudai

2023-03-01, 09:44

0 komentarų

Kada įvyko pirmoji Kaziuko mugė, tiksliai nežinoma. Spėjama, kad jos ištakos siekia 1604 m., kai vilniečiai eisena pasitiko iš Romos atvežtą Popiežiaus pašventintą karalaičio Kazimiero vėliavą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Vilniečių laukia laikini eismo ribojimai: paaiškėjo, kada ir kur bus apribotas eismas, pasitikrinkite ir jūs!

Vilniuje jau netrukus prasidės Kaziuko mugė, kuri šiemet numatyta kovo 3-5 dienomis. Žinoma, tai įtakos turės ir eismui mieste. Šiandien paskelbta ir kokie laikini pasikeitimai laukia miesto gyventojų.

Nuo kovo 1 d. 11 val. iki kovo 6 d. 4 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas (išskyrus mugės dalyvių transportą) Gedimino prospekto atkarpoje tarp Šventaragio iki Vilniaus gatvių.


Nuo kovo 2 d. 20 val. iki kovo 6 d. 4 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas Pilies, Didžiojoje, T. Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės ir Maironio gatvėse, taip pat jų prieigose ir aplink Rotušės aikštę.

Nuo kovo 2 d. 20 val. iki kovo 6 d. 8 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas (išskyrus viešąjį transportą) Gedimino prospekte nuo Jogailos iki Gynėjų gatvės, išskyrus su Gedimino prospektu besiribojančias sankryžas.

Nuo kovo 4 d. 8 val. iki kovo 6 d. 4 val. eismas (išskyrus viešąjį transportą) bus draudžiamas ir Gedimino prospekto sankryžose nuo Vilniaus g. iki J. Tumo-Vaižganto g. ir nuo J. Tumo-Vaižganto g. iki Gynėjų g.

Viešojo transporto eismas T. Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės ir Maironio gatvėse bus draudžiamas nuo kovo 2 d. 21 val. iki kovo 6 d. 5 val., o kelyje tarp Vilniaus rotušės pastato ir Rotušės aikštės – kovo 3–5 d. Dėl to bus laikinai pakoreguotos 10, 11, 33 ir 89 autobusų maršrutų trasos ir tvarkaraščiai.

Kovo 3 d. Kaziuko mugės dalyvių eisenos ir mugės metu taip pat galimi ir maršrutų, kurių trasos kerta Gedimino prospektą – 1G, 3G, 11, 22, 53, 73, 88 maršrutų autobusų ir 2, 3, 4, 6, 10, 12, 17, 20 maršrutų troleibusų – nukrypimai nuo eismo tvarkaraščių.

Su viešojo transporto maršrutų pokyčiais susipažinti galima specialiame polapyje, o atnaujintus tvarkaraščius kviečiame sekti stops.lt bei viešojo transporto mobiliosiose programėlėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas