Vokietijos automobilių milžinė ruošiasi nustebinti net ir visko mačiusius: netrukus debiutuos išskirtinis minivenas, kuris pasiūlys dar drąsesnius sprendimus

Arnas Balčiūnas

2024-03-20, 11:00

0 komentarų

Vokietijos automobilių milžinė savo produktų asortimente turi ganėtinai išskirtinį „ID.Buzz“ elektrinį modelį. O jau kovo 21 dieną bus pristatytas dar labiau patobulintas variantas – tai „Volkswagen ID.Buzz GTX“. Žinoma, šis modelis taip pat bus elektrinis, o GTX versija žada našumą, stilių ir visų varančiųjų ratų jėgą pakuotėje, kuri, regis, yra stebėtinai sportiška.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vokietijos automobilių milžinė ruošiasi nustebinti net ir visko mačiusius: netrukus debiutuos išskirtinis minivenas, kuris pasiūlys dar drąsesnius sprendimus

Jei pavadinimas „GTX“ skamba pažįstamai, taip ir turėtų būti. Šį ženklelį „Volkswagen“ naudoja savo veržliems, didelio našumo elektriniams modeliams. Naujasis „ID.Buzz GTX“ prisijungs prie neseniai pasirodžiusių „ID.3 GTX“ ir „ID.7 GTX Tourer“ modelių.

Naujasis „Volkswagen ID.Buzz GTX“ bus lengvai pastebimas kelyje, nes gamintojas šį modelį aprūpins išskirtiniais stiliaus akcentais, kurie suteiks dar drąsesnę išvaizdą. Čia rasime perdarytą priekinį buferį su sportiška korio formos įsiurbimo anga, GTX firminiu ženklu tapusių trikampių LED dienos žibintų ir stilingų naujų lengvojo lydinio ratlankių.

Pranešama, jog naujasis „ID.Buzz GTX“ galės pasigirti dviejų elektrinių variklių konfigūracija su keturiais varomais ratais, kas leis išvystyti 250 kW galią. Daugiau techninės informacijos „Volkswagen“ kol kas nepateikė, bet jau žinoma, kad čia bus naudojama APP550 jėgainė.

Pastarosios jėgainės pagrindu sukurtas „Cupra Tavascan VZ“, todėl naujajame VW modelyje galime drąsiai tikėtis bent 540 Nm sukimo momento. Tokia galia ir toks juokingas sukimo momentas leis „ID.Buzz“ nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėti per 6,4 sekundės. Tai įspūdingas pagreitis automobiliui, sukurtam šeimos nuotykiams, o ne lenktynių trasoms.

Tikėtina, kad „Volkswagen“ patobulins ir GTX pakabą, kad pagerintų valdymą, neaukojant sklandžios miniveno važiavimo kokybės. Komfortas vis dar karaliaus, tačiau tikėkitės aštresnio posūkių įveikimo ir patikimesnio valdymo, kai netikėtai įveiksite vingiuotą kelią.

Kaip jau minėjome, oficialus „Volkswagen ID.Buzz GTX“ pristatymas įvyks jau rytoj, kovo 21 dieną. Vokiečių kompanijos atstovai užsimena ir apie daugiau naujienų, o tai leidžia manyti, kad galime sulaukti papildomų staigmenų jų elektromobilių gamyboje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas