Vokiškų automobilių – nė kvapo: paaiškėjo, populiariausi sausio mėnesio automobiliai Lietuvoje

Arnas Balčiūnas

2023-03-02, 08:30

2 komentarai (-ų)

Nauji metai – nauji vėjai. Praėjusiais metais europiečiai dažniausiai pirko „Peugeot 208“ automobilį, kuris pirmavo regione pagal pardavimus, tačiau šiemet tendencijos gali būti kitokios. Dabar jau aišku kokius automobilius pirmąjį šių metų mėnesį rinkosi lietuviai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vokiškų automobilių – nė kvapo: paaiškėjo, populiariausi sausio mėnesio automobiliai Lietuvoje

Populiariausiu sausio mėnesio automobiliu Lietuvoje tapo „Toyota Yaris Cross“, kurį įsigijo 173 pirkėjai, atskleidžia „Dataforce“ informacija. Verta pastebėti, kad šio modelio populiarumas išaugo net 239,2 proc., lyginant su analogišku laikotarpiu pernai. Antroje vietoje – „Kia Sportage“.

Trečias populiariausias sausio mėnesio automobilis Lietuvoje – dar vienas japonų milžinės šedevras. „Toyota Corolla Cross“ buvo parduotas 58 kartus ir užėmė trečiąją poziciją. Toliau rikiuojasi „Dacia Sandero“, „Ford Transit Custom“, o šeštoje vietoje – „Škoda Karmiq“.

Tarp dešimties populiariausių galima rasti ir dar du „Toyota“ sukurtus automobilius – tai „Corolla“ ir visureigis „RAV4“. Puikus rezultatus Japonijos bendrovė fiksavo ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėje Lenkijoje, kur šio gamintojo automobiliai užėmė pirmas penkias populiariausiųjų vietas.

Populiariausias automobilis sausio mėnesį Lenkijoje – „Toyota Yaris Cross“, kurio pardavimai, lyginant su praėjusių metų sausiu, išaugo net 197 proc. Antroje pozicijoje – „Yaris“ modelis, kuris Lenkijoje buvo parduotas 1 409 pirkėjams. Trečioje vietoje rikiuojasi „Corolla“, ketvirtoje – „Corolla Cross“, o penketuką užbaigia „Toyota RAV4“.

2 komentarų

iHideo

Maniau šis portalas apie telefonus, o ne automobilius? :D GSM arenoje straipsnių apie telefonus pilna, o čia atrodo jūs neberandat temų apie telefonus ir pradedate apie automobilius ir kitus dalykus kalbėt kurie neatrodo susiję su telefonais. :D

Lukas Snarskis

Dar niekas nebuvo parašęs tokio komentaro 😲😲😲

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas