„Volvo Trucks“ diegia naujus skaitmeninius elektrinių sunkvežimių įkrovimo sprendimus: pristatė įkrovimo valdymo paslaugą „Charging Management“

Pranešimas spaudai

2024-08-31, 08:59

0 komentarų

„Volvo Trucks“ diegia naujus skaitmeninius elektrinių sunkvežimių įkrovimo sprendimus. Naujausias iš jų – įkrovimo valdymo paslauga „Charging Management“, leidžianti efektyviai išnaudoti nuosavas įkrovimo prieigas transporto bazėse.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Volvo Trucks“ diegia naujus skaitmeninius elektrinių sunkvežimių įkrovimo sprendimus: pristatė įkrovimo valdymo paslaugą „Charging Management“

Nauja „Volvo Trucks“ paslauga „Charging Management“ transporto įmonėms leidžia efektyviai valdyti elektrinių sunkvežimių įkrovimą savo transporto bazėje. Ši paslauga didina veiklos našumą užtikrindama, kad elektriniai sunkvežimiai būtų pakankamai įkrauti planuojamoms užduotims atlikti bei sumažina neplanuotų įkrovimo sesijų skaičių.

Platformoje vežėjas gali susikurti įkrovimo planus, kuriais nustatoma, kada transporto priemonės turėtų pradėti įkrovimą ir pasiekti pilną baterijų įkrovos lygį. Naudotojams suteikiama informacija apie nukrypimus nuo plano padeda išvengti nepakankamo įkrovos lygio. Sistemoje pateikiama vaizdinė sunkvežimių įkrovimo proceso apžvalga, kurioje rodomas baterijos įkrovos lygis ir įkrovimo būsena. Vėliau pateikiamos įkrovimo sesijų ir įkroviklių veiklos ataskaitos.

„Įkrovimas yra viena iš svarbiausių elektrinio sunkvežimio naudojimo sričių. Būdami vežėju, norite žinoti, kad jūsų sunkvežimiai bus laiku įkrauti ir paruošti atlikti kitą užduotį. Taip pat svarbu stebėti įkrovimo procesą, kad būtų galima pamatyti, ar nėra nukrypimų. Ši paslauga padeda transporto įmonėms visa tai užsitikrinti“, – sako „Volvo Trucks“ elektromobilumo paslaugų vadovas Johanas Östbergas.

„Volvo Open Charge“ leidžia efektyviau naudotis viešojo įkrovimo stotelėmis: rasti, užsisakyti, įkrauti

Praėjusiais metais „Volvo Trucks“ pristatė „Volvo Open Charge“ paslaugą, skirtą įkrovimą kelyje padaryti labiau nuspėjamą ir patikimesnį. „Volvo Open Charge“ padeda vežėjams rasti viešąsias įkrovimo stoteles ir jomis pasinaudoti. Už įkrovimą galima sumokėti naudojant programėlę stotelėse, su kuriomis „Volvo“ bendradarbiauja.

Netolimoje ateityje įkrovimo laiką bus galima rezervuoti per programėlę, kuri leis vežėjams optimizuoti įkrovimo planavimą. „Volvo Open Charge“ paslauga jau pradėta teikti Švedijoje ir Nyderlanduose, vėliau pradės veikti ir kitose Europos bei pasaulio šalyse.

„Charging Management“ ir „Volvo Open Charge“ yra „Volvo Trucks“ skaitmeninių paslaugų klientams sąsajos „Volvo Connect“ dalis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas