„WiSo Engineering“ Baltijos šalyse atstovaus Turkijos transformatorių gamybos lyderiui

Pranešimas spaudai

2024-03-29, 17:15

0 komentarų

Atsinaujinančios energetikos projektų vystymo ir statybos įmonė „WiSo Engineering“ pasirašė atstovavimo sutartį su Turkijoje pirmaujančiu transformatorių gamintoju „TEK Transformatör“ Baltijos ir Šiaurės šalims.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„WiSo Engineering“ Baltijos šalyse atstovaus Turkijos transformatorių gamybos lyderiui

Susitarimas suteiks papildomų galimybių statyti ir rekonstruoti energetikos parkus ir skirstomuosius tinklus regione, taip pat prisidėti prie nacionalinių atsinaujinančios energijos tikslų įgyvendinimo.

„TEK Transformatör“ daugiau nei 40 metų užsiima paskirstymo transformatorių gamyba bei pardavimu ir yra sparčiai augantis rinkos žaidėjas. Tapimas oficialiu gamyklos pardavimo atstovu šiame regione yra svarbus „WiSo Engineering“, vieno pagrindinių atsinaujinančios energetikos rangovų, žingsnis pirmyn, nes nuo šiol užsiimsime labai svarbių ir kokybiškų energetikos srities produktų tiekimu“, – sakė „WiSo Engineering“ pirkimo vadovas Madis Anni.

Jo teigimu, transformatoriai yra svarbi elektros tinklo dalis, dažniausiai naudojama skirstomuosiuose tinkluose, pramoniniuose ar atsinaujinančios energijos gamybos objektuose. Transformatoriai leidžia aukštą elektros įtampą pakeisti žema (ir atvirkščiai), kad elektra pasiektų kiekvieno namus, taip pat pramonės objektus, ligonines ir kt.

„Transformatorių rinka nuo 2018 m. sparčiai keitėsi. Tai lėmė atsinaujinančios energijos gamybos bumas, elektrifikacija, didelės investicijos į perdavimo ir skirstomuosius tinklus, augančios kainos ir prieinamumas, taip pat geopolitinė įtampa. Padėtis šiuo metu truputį pagerėjo, tačiau paklausa ir toliau didžiulė, be to, nėra jokių ženklų, kad artimiausiu metu ji galėtų nuslūgti“, – paaiškino M. Anni.

Europoje naujų transformatorių paklausai įtakos turi energetikos sistemų modernizavimas ir senų įrenginių keitimas, pramonės plėtra, nuolatinis naujų atsinaujinančios energijos gamybos blokų prijungimas. Anot M. Anni, pirmieji TEK transformatoriai 2023 metų pradžioje atkeliavo į Estiją.

„Esame vietiniai prekybos atstovai, tad rūpinamės, kad gamykla būtų kuo plačiau atstovaujama regione. Taip atsiranda dar vienas stiprus gamintojas, į kurį turi atsižvelgti čia veikiantys energetikos parko plėtotojai ir tinklų valdytojai rinkdamiesi transformatorius. Naujus produktus jie galės įtraukti į konkursus. Džiugu, kad gamykla neseniai gavo KEMA laboratorijos kokybės sertifikatą, garantuojantį galutiniam vartotojui tinkamą gaminio funkcionavimą ir aukščiausią techninę kokybę“, – pažymėjo bendrovės atstovas.

„WiSo Engineering“ stato energetikos objektus ūkininkams, pramonės, prekybos ir kitoms įmonėms, kurių metinis suvartojimas svyruoja nuo kelių šimtų megavatvalandžių iki kelių dešimčių gigavatvalandžių. „WiSo Engineering“ siūlo galutinį sprendimą, pažangiausias technologijas, įrenginių priežiūrą, eksploatavimo valdymą ir pagrindines sutartis energijos gamybos parkų kūrėjams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas