Fantastiškas „Xiaomi“ elektrinis dantų šepetukas dabar parduodamas už itin žemą kainą: įsigykite puikiomis savybėmis aprūpintą modelį už mažiau nei 30 eurų!

Partnerio turinys

2024-03-03, 17:35 (atnaujinta 2024-03-04, 09:45)

0 komentarų

Dantis valomės kasdien ir tai yra viena svarbiausių procedūrų, kuriomis pasirūpiname savo sveikata. Norint tinkamai išsivalyti dantis, reikia tinkamų įrankių – siūlo ar krapštukų, geros dantų pastos ir kokybiško dantų šepetuko.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Fantastiškas „Xiaomi“ elektrinis dantų šepetukas dabar parduodamas už itin žemą kainą: įsigykite puikiomis savybėmis aprūpintą modelį už mažiau nei 30 eurų!

Būtent tokį šepetuką mes jums ir pasiūlysime. Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Būtent šios bendrovės produktą norėtumėme rekomenduoti ir tiems, kurie nori įsigyti naują dantų šepetuką.

Mūsų partneriai „Cafago“ dabar siūlo įsigyti „Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T302“ elektrinį dantų šepetuką, kuris šiuo metu kainuoja vos 29,99 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą LAUAT4.

Šis „Xiaomi“ išmanusis elektrinis dantų šepetukas – dėmesio vertas pasirinkimas, kuris nudžiugins keliomis puikiomis savybėmis tokiomis kaip puiki valymo kokybė ir ilgu akumuliatoriaus veikimo laiku. Visų pirma, „Mijia T302“ yra gražaus dizaino elektrinis dantų šepetėlis, kurį dėl aukštos kokybės konstrukcijos patogu laikyti rankoje.

​Dantų šepetėlyje naudojamas varikliukas gali atlikti iki 50 000 judesių per minutę. Dantų valymo procesas malonesnis, nes tuo pačiu metu masažuojamos ir dantenos. „Xiaomi Mijia T302“ taip pat siūlo galimybę rinktis iš keturių skirtingų valymo režimų, kurie pasižymi skirtingu intensyvumu.

Čia naudojamas variklis, kurio galia keliauja tiesiai į šepetėlio galvutę, išlaikydama didelę galią, o tuo pačiu sumažindama rankenos vibraciją. Tai užtikrina, jog šis „Xiaomi“ elektrinis dantų šepetukas veikia pakankamai tyliai ir neerzina aplinkinių. Negana to, čia naudojama talpi baterija, kurios pilno įkrovimo pakaks net iki 150 dienų.

Toks baterijos tarnavimo laikas pasiekiamas naudojant jautraus ir švelnaus valymo režimus, o standartiniu režimu vieno įkrovimo pakaks maždaug 65 dienoms. „Xiaomi Mijia T302“ elektrinio dantų šepetuko korpusas taip pat yra atsparus vandeniui, ką sufleruoja IPX8 sertifikatas. Čia naudojama speciali dvisluoksnė vandeniui atspari konstrukcija, patikima kokybė ir maksimalus saugumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas