Internautai šluoja šiuos kavos aparatus iš prekybos vietų: aukščiausios klasės įrenginys dabar parduodamas už itin žemą kainą, liko vos keletas vienetų!

Partnerio turinys

2023-11-24, 16:30

1 komentaras

Lapkritis – didžiausių metų išpardavimų mėnuo. Dar visai neseniai praūžė Vienišių dienos išpardavimų maratonas, o jau dabar prasidės Juodojo penktadienio maratonas, kuris tęsis kone iki šio mėnesio pabaigos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai šluoja šiuos kavos aparatus iš prekybos vietų: aukščiausios klasės įrenginys dabar parduodamas už itin žemą kainą, liko vos keletas vienetų!

Išpardavimai vyksta įvairiausiose internetinėse parduotuvėse, o ne išimtis yra ir „Aliexpress“ platforma, kur galima rasti įvairiausių pasiūlymų. Daugelis mūsų savo dieną pradeda su karštu kavos puodeliu. Tačiau norint mėgautis kokybiška kava – reikalinga ir atitinkama įranga.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ dabar galima įsigyti puikų „HiBREW Barista Pro“ kavos aparatą, kuris šiuo metu parduodamas tik už 406,82 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis prietaisas atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl pristatymas truks vos kelias dienas.

„HiBREW Barista Pro“ puikiai atspindi savo pavadinimą, nes tai išties itin funkcionalus ir galingas kavos aparatas. Jau vien jo dizainas sufleruoja, kad tai yra profesionalus įrankis, o dabar jo kaina yra bene žemiausia visame internete.

Visų pirma, šis kavos aparatas Jis yra aprūpintas net 1550W siekiančia galia bei užtikrina 19 barų slėgį. Viršutinėje jo dalyje rasime specialią talpą kavos pupelėms, kur telpa 250 gramų. „Barista Pro“ vandens talpyklos dydis – 2,8 litro. Su šiuo „HiBREW“ įrenginiu jūs galėsite pasigaminti du puodelius vienu metu, o taip pat rasite ir garų įrankį, kuris leis išplakti pieną bei taip pasigaminti kažką daugiau nei tik paprastą juodą kavą.

Verta paminėti ir tai, jog „Barista Pro“ pagrindine naudoja nerūdijančio plieno komponentas, kas užtikrins jo ilgaamžiškumą, o jo valdymas atliekamas pasitelkiant LED ekraną bei funkcinius mygtukus. Taigi, nors tai yra pakankamai profesionalus aparatas, tačiau norint juo naudotis – viskas labai paprasta.

Kaip jau minėjome, dabar „HiBREW Barista Pro“ parduodamas tik už 406,82 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis prietaisas atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl pristatymas truks vos kelias dienas.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas