Išpardavimų sezonas prasideda jau dabar: „Roidmi“ vieną geriausių robotų siurblių parduoda už neįtikėtinai žemą kainą!

Partnerio turinys

2021-11-11, 12:30

0 komentarų
Išpardavimų sezonas prasideda jau dabar: „Roidmi“ vieną geriausių robotų siurblių parduoda už neįtikėtinai žemą kainą!

Lapkričio mėnuo puikiai žinomas dėl didžiulių išpardavimų. „Juodasis penktadienis“ yra turbūt daugelio pamėgta diena, kurios metu visi perkame naujus reikalingus įrenginius, nes būtent tuo metu daugybė elektronikos parduodama už žemiausią kainą. Šiemet „Juodasis penktadienis“ įvyks lapkričio 26 dieną, tačiau kai kurie gamintojai ir pardavėjai nuolaidas siūlo jau dabar.

Šiai dienai rinkoje galima rasti gausybę įvairiausių opcijų – nuo itin pigių, kurių kaina nesiekia 100 eurų, iki itin brangių. Tačiau daugelis jų turi vieną problemą, kuri daugeliui gali pasirodyti kaip labai erzinanti – tai nuolatinis jų valymas. Būtent dėl šios priežasties jums privalu atkreipti dėmesį į „Roidmi EVE Plus“.

Gamintojas ketina pasiūlyti itin karštų pasiūlymų Jums, o visą informaciją apie tai galite rasti paspaudę čia. Jeigu nenorite praleisti geriausių „Roidmi“ pasiūlymų – prisijunkite prie savo pigu.lt paskyros, įsidėkite „EVE Plus“ robotą siurblį į savo pirkinių krepšelį ir tuomet galėsite mėgautis žemiausiu kainos pasiūlymu vos tik prasidės išpardavimai. Nepraleiskite progos, kad nereikėtų laukti kitų metų! Jeigu norite rasti daugiau informacijos apie produktą - rekomenduojame apsilankyti oficialiame gamintojo puslapyje, kurį rasite paspaudę čia.

Visų pirma, šis „Roidmi“ produktas kainuoja gerokai mažiau nei 500 eurų, o tai yra viena pigiausių opcijų su tokiomis plačiomis galimybėmis. Šis robotas dulkių siurblys atkeliauja su specialia įkrovimo stotele, kuri skirta ir siurblio surinktoms šiukšlėms kaupti. Ši stotelė, viduje, turi 3 litrų talpos atliekų maišelį, kurį gauname kartu su robotu, o tai reiškia, jog siurblio valymas taps tik liūdna patirtimi iš anksčiau turėtų produktų.

Tai, kad „Roidmi“ robotas dulkių siurblys yra galingas – puikiai iliustruoja jo specifikacijos. Šis produktas pasižymi 50W galia ir 2700Pa siurbimo slėgiu, kurį galima reguliuoti programėlės dėka. Ir nors tai yra daugiau nei daugelis kitų rinkoje esančių produktų, tačiau ne viskas auksas, kas auksu žiba. Verta paminėti ir tai, jog „Roidmi“ šį savo įrenginį aprūpino lazerinę LDS navigacijos technologija, o „EVE Plus“ naudoja 4.0 versiją. Visą gautą informaciją apdoroja SLAM algoritmas. Kaip jau minėjau, žemėlapių sudarymas ir orientacija aplinkoje – nepriekaištinga. Šis produktas be didesnio vargo pastebi įvairias kliūtis ir geba jų išvengti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas