Gegužę bus pristatyta dar daugiau „Realme“ telefonų: paskelbė apie naująją „GT 6“ įrenginių liniją, debiutas įvyks jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-05-10, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius ir dabar ruošiasi nustebinti visus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Gegužę bus pristatyta dar daugiau „Realme“ telefonų: paskelbė apie naująją „GT 6“ įrenginių liniją, debiutas įvyks jau netrukus

Dar metų pradžioje bendrovė pristatė nemažai naujų produktų, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Netrukus turėtų debiutuoti naujasis „GT Neo 6“ modelis, o dar šį mėnesį išvysime ir „Realme GT 6“ serijos išmaniuosius.

„Realme“ neseniai atšventė savo šeštąsias metines, o šiai sukakčiai pažymėti, paskelbė, kad netrukus Indijoje pristatys „GT 6“ serijos įrenginius, žyminčią GT linijos sugrįžimą į didžiausią „Realme“ rinką po daugiau nei dvejų metų pertraukos.

Tokią informaciją paskelbė „Realme“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Sky Li, kuris taip pat atskleidė, kad per pastaruosius penkerius metus Indijoje parduota 100 mln. išmaniųjų telefonų. Nors „GT 6“ serijos įrenginių savybės išlieka nežinomos, tačiau aišku tai, jog pristatymas įvyks dar šį mėnesį.

„Realme“ taip pat pažymi, kad „GT“ serija bus kupina naujų funkcijų ir pakylės naudotojo patirtį į naujas aukštumas“, o šį kartą „kaip svarbų požiūrį į Indijos vidutinės ir aukštesnės klasės rinkos proveržį „Realme“ akcentuoja išmaniųjų telefonų našumą, dėl to jis pelnė „Top Performer“ titulą.

Deja, tačiau tiksli „Realme GT 6“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymo data nėra žinoma. Kol kas neskelbiama ir apie šių įrenginių prieinamumą už Indijos ribų. Kaip bebūtų, visa ši informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas