„Apple“ gali pertvarkyti savo telefonų liniją: 2025 metais gali nebelikti „Plus“ varianto, jį pakeistų kitas modelis su išskirtiniais dizaino sprendimais

Lukas Snarskis

2024-05-10, 17:55

0 komentarų

JAV technologija bendrovė „Apple“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Vos tik pasirodžius šiems įrenginiams – pasirodė įvairiausių kalbų apie 2024 metų pabaigoje debiutuosiančius „iPhone 16“ modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ gali pertvarkyti savo telefonų liniją: 2025 metais gali nebelikti „Plus“ varianto, jį pakeistų kitas modelis su išskirtiniais dizaino sprendimais

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o visai neseniai pasirodė ir „iPhone 16 Pro“ bei „iPhone 16 Pro Max“ maketai, kurie sukurti pagal „Apple“ bandomus prototipinius variantus. Tačiau įvairūs gandai sklando ne tik apie šiuos modelius.

2025 metų rudenį turėtų debiutuoti „iPhone 17“ serijos išmanieji telefonai, o dabar pasirodė informacijos būtent apie juos. Pasak „Haitong International Securities“ analitiko Jeffo Pu, „Apple“ gali atsisakyti „iPhone 17 Plus“ modelio ir pristatyti naują „iPhone 17 Slim“ variantą.

Išmanusis telefonas turėtų 6,6 colių įstrižainės ekraną, o išskirtinė jo savybė būtų kitoks dizainas nei likusių serijos įrenginių. „iPhone 17 Slim“ turėtų mažesnį „Dynamic Island“ sprendimą, o patobulinimų sulaukti ir asmenukių kamera.

Tokį sprendimą gamintojas gali priimti dėl nedidelio „iPhone Plus“ įrenginių populiarumo. „Apple“ šį modelį laiko savo komercine nesėkme. Būtent todėl „Apple“ gali peržiūrėti savo strategiją ir gali pristatyti naują „iPhone 17 Slim“ telefoną bei pašalinti „Plus“ modelį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas