Itin pigi „Xiaomi“ barzdaskutė – dabar dvigubai pigiau nei Lietuvoje!

Artūras Nalivaiko

2019-05-30, 01:00 (atnaujinta 2021-05-22, 22:45)

0 komentarų
Itin pigi „Xiaomi“ barzdaskutė – dabar dvigubai pigiau nei Lietuvoje!

Daugumai iš mūsų Kinijos kompanija „Xiaomi“ yra gerai žinoma dėl jų gaminamų išmaniųjų telefonų ar apyrankių. Tačiau šio gamintojas tuo neapsiriboja. Vienas įdomesnių produktų šios įmonės asortimente – elektrinė barzdaskutė „Xiaomi SO White 3D“, kuri nustebins ne tik savo galimybėmis, bet ir itin patrauklia kaina.

Ši barzdaskutė šiuo metu internetinėje parduotuvėje „Cafago“ kainuoja vos 18,87 euro, o tai reiškia, jog ją galima įsigyti dvigubai ar dar pigiau nei bet kurioje kitoje lietuviškoje parduotuvėje. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, jog siuntimas Jums nieko nekainuos, o ir mokesčių mokėti nereikės, nes jos kaina neviršija leistinos ribos.

Vienas didžiausių šios barzdos skustuvo privalumas yra tas, jog jis gali užtikrinti sausą ir drėgną barzdos skutimą. „Xiaomi SO White 3D“ korpusas yra pagamintas iš metalo, o pati barzdaskutė yra itin patogi ir maloniai laikoma rankoje. Verta paminėti ir tai, jog ji turi atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatą IPX7, todėl Jums nereikės sukti galvos jei ji sušlaps ar visai netyčia panirs vandenyje.

Pereikime prie skutimosi galimybių. „Xiaomi SO White 3D“ barzdos skustuvas turi tris skutimosi galvutes, kurios gali pasisukti 360 laipsnių kampu. Skustukas taip pat palaiko du skutimosi režimus, turi drėgno barzdos skutimo galimybę. Svarbu žinoti ir tai, jog nors ši barzdaskutė yra pakankamai pigi, tačiau ji turi ir įvairiausių papildomų funkcijų, kurios gali praversti.

„Xiaomi SO White 3D“ pasižymi tokiomis funkcijomis kaip priminimai apie baterijos įkrovimą, išmanus priminimas apie valymą, apsauga nuo pešimo, išmanus barzdaskutės blokavimas ar specialus užraktas kelionės metu, kuris užtikrins, jog skustuvas netyčia neįsijungtų. Šis barzdos skustuvas taip pat turi 600 mAh talpos bateriją, kurios pilno įkrovimo pakaks net 60 minučių, o įkrovimas užtrunka iki 90 minučių.

Taigi, jeigu svarstote įsigyti „Xiaomi SO White 3D“ barzdaskutę – dabar puiki proga tai padaryti, nes jos kaina siekia vos 18,87 euro, o tai yra, kaip jau minėjome, bent dvigubai pigiau nei pirkti iš lietuviškų parduotuvių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas