To dar nebūsite matę! Išmaniaisiais gali tapti ir jūsų rūbai – pasirūpinkite, jog net ir šalčiausia žiema taptų tarsi vasara

Partnerio turinys

2022-12-03, 19:54 (atnaujinta 2022-12-04, 01:59)

0 komentarų

Žmonių išmintis teigia - nėra blogo oro, yra netinkama apranga! Dabar jau galime rinktis išmanų ir protingą rūbą, kad būtume visada pasiruošę permainingoms orų sąlygoms.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
To dar nebūsite matę! Išmaniaisiais gali tapti ir jūsų rūbai – pasirūpinkite, jog net ir šalčiausia žiema taptų tarsi vasara

Šildomi rūbai yra revoliucinis sprendimas drabužių pasaulyje. Šildomuose rūbuose naudojama novatoriška technologija, skirta palaikyti komfortišką kūno temperatūrą. Tokio tipo rūbai tiek savo savybėmis, tiek išoriškai, niekuo nesiskiria nuo mums įprastų rūbų, tik turi papildomų funkcijų, suteikia stabilią šilumą, jaukumą ir universalumą.

Prijungiame savo striukę, liemenę, ar marškinius prie išorinės baterijos, populiariau angliškai vadinamos „powerbank‘o“, ar tiesiog išmaniojo telefono USB jungtimi. Tai, žinoma, duoda elektros energijos mūsų rūbui, kad jis galėtų šildyti kūną pagal mūsų individualų poreikį, skirtingomis oro sąlygomis.

Šiandien norime jums rekomenduoti būtent tokius produktus, o geriausios jų kainos – „Aliexpress“ platformoje. Rekomenduojame peržvelgti žemiau pateikiamus variantus.

Produkto pavadinimasProdukto kainaĮsigykite dabar
Šildoma liemenė su 13/17 šildomų plotų

15,18 eurų

Spauskite čia
Šildomos 3M pirštinės27,57 euraiSpauskite čia
Šildomi batų padukai su pulteliu

29,25 eurai

Spauskite čia
Šildomos apatinės kelnės32,95 euraiSpauskite čia
Šildoma striukė su 9 šildomais plotais27,47 euraiSpauskite čia

Šildomi rūbai dažniausiai nėra itin pigus pasirinkimas, tačiau „Aliexpress“ galima rasti įvairiausių opcijų, kurios bus bent kelis kartus pigesnės nei perkant Lietuvoje. O ir kokybė bus panaši ar net ir geresnė. Kaip jau minėjome, tokio tipo rūbai tiek savo savybėmis, tiek išoriškai, niekuo nesiskiria nuo mums įprastų rūbų, tik turi papildomų funkcijų, suteikia stabilią šilumą, jaukumą ir universalumą.

Įdomu ir tai, jog kai kurie iš mūsų rekomenduojamų produktų turi net ir specialią programėlę, kuri leis jums reguliuoti skleidžiamos šilumos temperatūrą. Pavyzdžiui, mūsų siūlomi apatiniai rūbai turi net penkis skirtingus šildymo lygius, kurie palaiko skirtingą temperatūrą. Jeigu esate itin šaltoje patalpoje – galima naudoti aukščiausią įmanomą šildymo temperatūrą, jeigu esate kur šilčiau – nustatymuose nesudėtingai sumažinsite šilumos kiekį.

Klaidinga galvoti ir tai, jog tokio tipo rūbų negalima skalbti. Anaiptol, didžioji dauguma šildomų rūbų gali būti skalbiami, o tam tereikia pašalinti išorinę bateriją ar kitą įrenginį, kuris aprūpina jūsų drabužius šiluma. Tai reiškia, kad skalbti galima ne tik rankomis, bet ir skalbimo mašinoje, tačiau visuomet rekomenduojame perskaityti pardavėjo pateikiamas instrukcijas.

Kodėl verta įsigyti šildomus rūbus?

Šildomas rūbas leidžia jaustis šiltai, mėgautis lauko ir žiemos pramogomis itin komfortiškai daug ilgiau nei bet kada anksčiau. Tai sprendimas ir tiems kam „visada šalta“ ir tiems kam nepatinka „prisirengti“ 4 sluoksnių rūbų, žvarbiu oru. Esant permainingam, žvarbiam orui lauke, tiesiog ant marškinėlių užsidedate šildomą striukę ir Jūs pasiruošęs visoms oro sąlygų išdaigoms.

Šildomi rūbai padės pratęsti sezoną važinėjantiems paspirtuku, dviračiu ar motociklu. Tokį rūbą tikrai pamėgs žvejai bei medžiotojai, nes jų pomėgis reikalauja ilgai būti lauke bet kokiu oru, o orai mūsų regione, kaip žinome, labai permainingi. Kam tenka dirbti ilgesnį laiką lauke, kontroliuodami striukės šilumos lygius jausis komfortiškai, nes dirbant vėsiu oru lauke, šilumos netrūksta, pats kūnas išskiria pakankamai. Bet tik sustokite pailsėti arba sumažinkite fizinio darbo/veiklos intensyvumą ir kūnas greitai atvėsta, pasidaro šalta. Tokiu atveju striukė palaiko normalią ir stabilią kūno temperatūrą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas