Dulkių siurblys-robotas, kuris jūsų gyvenimą pavers pasaka: naujausi technologiniai sprendimai leis mėgautis tvarka namuose ir tam nesugaišti nė minutės

Partnerio turinys

2022-12-12, 12:00

0 komentarų

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dulkių siurblys-robotas, kuris jūsų gyvenimą pavers pasaka: naujausi technologiniai sprendimai leis mėgautis tvarka namuose ir tam nesugaišti nė minutės

Nauji naudojimo taškai tapo nauju iššūkiu, kurį turi išspręsti robotų dulkių siurblių gamintojai. Ir tai bene geriausiai išsprendžia „Roidmi“ specialistai. Kompanijos tyrimų grupė nustatė ir tai, jog vartotojai vis labiau nori įsigyti siurblius, kurie patys geba ištuštinti siurblyje esančią nešvarumų talpyklą. O tam yra dvi priežastys.

Pirmoji jų – erzinanti valymo procedūra, kurią kartais reikia atlikti ir kelis kartus per dieną. Negana to, vartotojai skundžiasi, jog dažnai tenka išsitepti rankas, o taip pat ganėtinai lengva sukelti antrinę taršą, kuri gali turėti įtakos sveikatai. Antroji priežastis – pamiršus išvalyti dulkių talpyklą, kaupiasi nešvarumai, atsiranda blogas kvapas, o taip pat dauginasi ir bakterijos. Žinoma, nuo to kenčia ir tolimesni valymo darbai.

Kaip „Roidmi“ išsprendė visas šias problemas?

Visų pirma – „Roidmi Eve Plus“ išsprendžia dulkių talpyklos problemą, o tai padaryti padeda ir naujasis „trys viename“ sprendimas. Įrenginys turi automatinę dulkių surinkimo funkciją, kuri pati išvalo dulkių dėžę ir supakuoja šiukšles bei užsandarina visą šiukšlių išmetimą. Po kiekvieno dulkių surinkimo aparatas automatiškai dezinfekuos įprastas medžiagas, tokias kaip dulkių erkutės, mikroorganizmai ir toksiškos cheminės medžiagos, bei pašalins cigarečių ir kvepalų kvapą.

„Roidmi Eve Plus“ nešvarumų surinkimo funkcija puikiai išspręs daugybę problemų, kurias turi daug dirbantys ar tiesiog neturintys laiko papildomai roboto siurblio priežiūrai. Ir tai dar ne viskas.

Siekiant patenkinti daugiau vartotojų poreikius, visiškai išspręsti rankinio įsikišimo, siekiant išvalyti dulkių dėžę, valyti šluostę, atnaujinti ir atnaujinti gaminį, problemą. Naujasis „Roidmi EVA 3-in-1“ robotas dulkių siurblys, aprūpintas automatinio valymo šluostymo, automatinio dulkių surinkimo, šlavimo ir šlavimo viename bei šlavimo džiovinimo funkcija. Be rankinio įsikišimo šluostę galima valyti reguliariais intervalais, taip išspręsdami nešvarios šluotos purvą ir purvą.

Po kiekvieno valymo mašina automatiškai surinks dulkes ir išdžiovins šluotą, efektyviai išvengdama dulkių kaupimosi dulkių dėžėje ir šluostės drėgmės, o tai sukels bakterijų dauginimosi ir kvapų susidarymo problemų.

„Roidmi EVA“ yra aprūpintas naujos kartos LDS4.0 LIDAR, kuris gali greitai nuskaityti visą namą ir automatiškai nubraižyti žemėlapį per SLAM algoritmą, kuris gali automatiškai planuoti maršrutą. Roidmi produktai taip pat gali būti valdomi balsu, pasitelkiant „Alexa“, „Google“ ar „Xiaomi“ garso kolonėles, kas leis dar labiau supaprastinti naudojimąsi kompanijos robotais.

Naująjį „Roidmi EVA“ dabar galima įsigyti ir Lietuvoje. Šis robotas dulkių siurblys parduodamas pigu.lt internetinėje parduotuvėje, o jo kaina siekia 758 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog už šią kainą jūs gausite visus reikiamus komponentus – tiek patį robotą, tiek ir įkrovimo stotelę, o taip pat ir visus kitus priedus.

Kinijos bendrovė „Roidmi“ siūlo ne tik puikaus dizaino produktus, kurie aprūpinti naujausiomis technologijomis, tačiau yra ir puikiai vertinama daugelyje šalių. Kompanijos produktai yra pelnę daugybę apdovanojimų, o didžiulis jų populiarumas pastebimas JAV, Kanadoje, Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir dar daugiau nei 100 šalių, o tarp jų – ir Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas