Dulkių siurblys-robotas, kuris jūsų gyvenimą pavers pasaka: naujausi technologiniai sprendimai leis mėgautis tvarka namuose ir tam nesugaišti nė minutės

Partnerio turinys

2022-12-12, 12:00

0 komentarų

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dulkių siurblys-robotas, kuris jūsų gyvenimą pavers pasaka: naujausi technologiniai sprendimai leis mėgautis tvarka namuose ir tam nesugaišti nė minutės

Nauji naudojimo taškai tapo nauju iššūkiu, kurį turi išspręsti robotų dulkių siurblių gamintojai. Ir tai bene geriausiai išsprendžia „Roidmi“ specialistai. Kompanijos tyrimų grupė nustatė ir tai, jog vartotojai vis labiau nori įsigyti siurblius, kurie patys geba ištuštinti siurblyje esančią nešvarumų talpyklą. O tam yra dvi priežastys.

Pirmoji jų – erzinanti valymo procedūra, kurią kartais reikia atlikti ir kelis kartus per dieną. Negana to, vartotojai skundžiasi, jog dažnai tenka išsitepti rankas, o taip pat ganėtinai lengva sukelti antrinę taršą, kuri gali turėti įtakos sveikatai. Antroji priežastis – pamiršus išvalyti dulkių talpyklą, kaupiasi nešvarumai, atsiranda blogas kvapas, o taip pat dauginasi ir bakterijos. Žinoma, nuo to kenčia ir tolimesni valymo darbai.

Kaip „Roidmi“ išsprendė visas šias problemas?

Visų pirma – „Roidmi Eve Plus“ išsprendžia dulkių talpyklos problemą, o tai padaryti padeda ir naujasis „trys viename“ sprendimas. Įrenginys turi automatinę dulkių surinkimo funkciją, kuri pati išvalo dulkių dėžę ir supakuoja šiukšles bei užsandarina visą šiukšlių išmetimą. Po kiekvieno dulkių surinkimo aparatas automatiškai dezinfekuos įprastas medžiagas, tokias kaip dulkių erkutės, mikroorganizmai ir toksiškos cheminės medžiagos, bei pašalins cigarečių ir kvepalų kvapą.

„Roidmi Eve Plus“ nešvarumų surinkimo funkcija puikiai išspręs daugybę problemų, kurias turi daug dirbantys ar tiesiog neturintys laiko papildomai roboto siurblio priežiūrai. Ir tai dar ne viskas.

Siekiant patenkinti daugiau vartotojų poreikius, visiškai išspręsti rankinio įsikišimo, siekiant išvalyti dulkių dėžę, valyti šluostę, atnaujinti ir atnaujinti gaminį, problemą. Naujasis „Roidmi EVA 3-in-1“ robotas dulkių siurblys, aprūpintas automatinio valymo šluostymo, automatinio dulkių surinkimo, šlavimo ir šlavimo viename bei šlavimo džiovinimo funkcija. Be rankinio įsikišimo šluostę galima valyti reguliariais intervalais, taip išspręsdami nešvarios šluotos purvą ir purvą.

Po kiekvieno valymo mašina automatiškai surinks dulkes ir išdžiovins šluotą, efektyviai išvengdama dulkių kaupimosi dulkių dėžėje ir šluostės drėgmės, o tai sukels bakterijų dauginimosi ir kvapų susidarymo problemų.

„Roidmi EVA“ yra aprūpintas naujos kartos LDS4.0 LIDAR, kuris gali greitai nuskaityti visą namą ir automatiškai nubraižyti žemėlapį per SLAM algoritmą, kuris gali automatiškai planuoti maršrutą. Roidmi produktai taip pat gali būti valdomi balsu, pasitelkiant „Alexa“, „Google“ ar „Xiaomi“ garso kolonėles, kas leis dar labiau supaprastinti naudojimąsi kompanijos robotais.

Naująjį „Roidmi EVA“ dabar galima įsigyti ir Lietuvoje. Šis robotas dulkių siurblys parduodamas pigu.lt internetinėje parduotuvėje, o jo kaina siekia 758 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog už šią kainą jūs gausite visus reikiamus komponentus – tiek patį robotą, tiek ir įkrovimo stotelę, o taip pat ir visus kitus priedus.

Kinijos bendrovė „Roidmi“ siūlo ne tik puikaus dizaino produktus, kurie aprūpinti naujausiomis technologijomis, tačiau yra ir puikiai vertinama daugelyje šalių. Kompanijos produktai yra pelnę daugybę apdovanojimų, o didžiulis jų populiarumas pastebimas JAV, Kanadoje, Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir dar daugiau nei 100 šalių, o tarp jų – ir Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Vilniuje iškilmingai pristatyta naujoji „Mercedes-Benz V klasė“, prabangos pojūtis ir viduje, ir išorėje

Pranešimas spaudai

2024-04-20, 14:54

0 komentarų

Naujos kartos „Mercedes-Benz V klasės“ mikroautobusai jau atvyko į Lietuvą ir kilstelėjo komercinių automobilių rinkos kartelę dar aukščiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vilniuje iškilmingai pristatyta naujoji „Mercedes-Benz V klasė“, prabangos pojūtis ir viduje, ir išorėje

Naujos kartos „Mercedes-Benz V klasės“ mikroautobusai jau atvyko į Lietuvą ir kilstelėjo komercinių automobilių rinkos kartelę dar aukščiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Vertinami dėl išskirtinio dizaino, prabangos ir komforto pojūčio, antradienį – balandžio 16 d. – jie karaliavo „Mercedes-Benz“ salone Vilniuje, kuris šia proga tapo naujienų kupinu komercinių automobilių salonu. Renginio metu iškilmingai pristatyta naujoji V klasė, o taip pat svečiai galėjo išvysti ir atnaujintus Vito modelius, kurie nenusileidžia V klasės žavesiui.

Naujas prabangos standartas

Praėjusiais metais bendrovė „Mercedes-Benz“ paskelbė sieksianti įgyvendinti naujausią savo komercinių automobilių „Premium“ strategiją, kurios tikslas – naujas prabangos standartas visose transporto nišose. Šį tikslą pasiekti padeda ne tik nauja šių automobilių išorės ir salono dizaino kalba, bet ir dar daugiau komforto, saugumo ir funkcionalumo įrangos naujuose V klasės mikroautobusuose.

Kaip automobilių gamintojui sekėsi įgyvendinti šį pažadą, pirmieji galėjo įvertinti į iškilmingą pristatymo renginį Vilniuje susirinkę „Mercedes-Benz“ klientai. Lydint muzikai ir dūmų užsklandai, jie išvydo dienos žvaigždėmis tapusios V klasės automobilius, kurie išsiskiria nauju dizainu, padidintu komfortu ir saugumu.

„Mercedes-Benz V klasės“ modelių serija tapo dar patrauklesnė tiek verslui, tiek asmeniniams klientams. Ji yra komercinių automobilių prabangos etalonu: ikoniškas priekinės dalies dizainas, platus panoraminis stogas, aukštos klasės salonas ir prabangios sėdynės keliaujant suteikia dar daugiau malonių įspūdžių. Atnaujinta „Mercedes-Benz V klasė“ dabar prilygsta S klasės „Mercedes-Benz“ keleivinių automobilių segmente“, – teigia „Veho Lietuva“ komercinių automobilių pardavimo skyriaus vadovė Lietuvoje Lina Stasytienė.

Prabangos pojūtis ir viduje, ir išorėje

Automobiliuose įdiegtas naujoves pristatė ekspertai – L. Stasytienė ir „Auto Bild Lietuva“ redaktorius, laidų vedėjas bei automobilių fanatikas Vitoldas Milius. Diskusijos dalyviai atkreipė dėmesį, kad atnaujinta „Mercedes-Benz V klasė“ yra patobulinta visomis prasmėmis.

„Modeliai pasižymi išskirtine salono erdve, pažangiausiomis technologijomis, aukštu komfortu, unikaliu dizainu bei prabangiu interjeru. Automobiliuose tolygiai susiliejo vidinės ir išorinės prabangos pojūtis, jį praturtina naujausios technologijos, kurių nebuvo ankstesniuose modeliuose. Balansas išlaikytas tobulai, pakylėjant vairavimą į naują lygį“, – akcentuoja L. Stasytienė.

Naujajam automobilių dizainui būdingos įspūdingos įvairių formų radiatoriaus grotelės, kurias gaubia LED šviesos diodų juosta. Galinės automobilio dalies chromuota apdailos juosta ir naujo dizaino tamsinto kontūro LED žibintai užtikrina „Mercedes-Benz“ atpažįstamumą, o atnaujintą išorės išvaizdą užbaigia nauji aerodinamiškai optimizuoti lengvojo lydinio ratlankiai bei keturios naujos spalvos.

Išskiria V klasės lankstumą

Salone pagrindinis akcentas yra naujo dizaino prietaisų skydelis su dviem 12,3 colių plačiaekraniais ekranais ir naujos kartos vairas. Siekiant suteikti maksimalų vairavimo komfortą, numatytas belaidis telefono krovimas, beraktis variklio užvedimas, pritemdytas, naktinis salono apšvietimas. Naujuose vienatūriuose įrengta naujausios kartos informacijos ir pramogų sistema, suteikianti nepakartojamą skaitmeninę ir interaktyvią patirtį. Negana to, atnaujintos ir įvairios saugumo bei pagalbos vairuotojui funkcijos.

„Galime išskirti naujosios V klasės lankstumą. Šių automobilių klientų spektras yra labai platus – nuo aktyvų gyvenimo būdą mėgstančių šeimų ir laisvalaikio entuziastų iki VIP asmenų ir verslininkų, todėl yra daugybė patrauklių įrangos linijų. Galima rinktis tarp 3 fiksuotų įrangos lygių bei užsisakyti papildomus dizaino paketus. Turintiems specialius poreikius yra galimybė susikomplektuoti ir visiškai individualius sprendimus. Kviečiame registruotis bandomiesiems važiavimams ir įsitikinti komfortu patiems“, – sako „Veho Lietuva“ atstovė.

Vėlyvieji pusryčiai visuose „Mercedes-Benz“ salonuose

Susirinkę svečiai, tarp kurių ir prekės ženklo ambasadorė, verslininkė Patricija Gadžijeva, automobilius apžiūrėjo, vertino ir bandė vaišindamiesi vėlyvaisiais pusryčiais, kava ir gėrimais, taip pat ir partnerių „Vyno klubas“ siūlomomis putojančiomis arbatomis. Šventinę nuotaiką palaikė didžėjaus grojama muzika ir įvairios atrakcijos. O vienas iš svečių laimėjo pagrindinį vertingą prizą – galimybę bene pirmajam Lietuvoje išbandyti naująjį V klasės automobilį, praleidžiant su juo visą savaitgalį.

Po pristatymo Vilniuje naujoji V klasė ir Vito mikroautobusai toliau tęs kelionę po Lietuvą. Esamiems ir būsimiems klientams jie bus pristatyti balandžio 18 d. „Mercedes-Benz“ salone Kaune, o balandžio 23 d. – ir Klaipėdoje. Renginių dalyviai turės galimybę ne tik apžiūrėti ir prisiliesti prie naujųjų modelių, bet ir laimėti savaitgalį su naujuoju V klasės automobiliu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas