Fantastinės siurblio galimybės, kurios išsprendžia visas įmanomas problemas: naujasis „Roidmi“ produktas parduodamas už stulbinančią kainą, o jo funkcionalumas – pribloškiantis

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Fantastinės siurblio galimybės, kurios išsprendžia visas įmanomas problemas: naujasis „Roidmi“ produktas parduodamas už stulbinančią kainą, o jo funkcionalumas – pribloškiantis

Kinijos bendrovė „Roidmi“ yra pristačiusi ne vieną dėmesio vertą produktą, tačiau vienas populiariausių – išskirtinis „Roidmi EVA“ robotas siurblys, kuris sulaukia ne tik pirkėjų dėmesio, tačiau yra puikiai vertinamas ir ekspertų. Kad tai puikus įrenginys iliustruoja ir itin geri atsiliepimai tarp žmonių, kurie apsiperka „Aliexpress“ parduotuvėje.

Norėdami jį įsigyti – tai padaryti galite populiarioje „Pigu.lt“ internetinėje parduotuvėje, paspaudę čia, kur jis parduodamas už puikią kainą, o pirkėjai gaus ne tik šį robotą siurblį, bet, žinoma ir garantiją, o taip pat rasite ir visus reikiamus priedus.

Negalite pakęsti nešvarių skudurų plovimo? „Roidmi“ turi tam sprendimą

Įprastiniai robotai turi problemą, kuri gali padaryti daugiau žalos nei sukurti naudos. Šlapiam valymui naudojama šluostė turi būti nuolatos valoma, o laiku to nepadarius gali kilti nemalonių problemų. Tai reiškia, kad ją būtina kuo dažniau plauti rankomis, o tai yra laiko švaistymas ir papildomas rūpestis. Tačiau naujasis „Roidmi“ produktas turi tam sprendimą.

„Roidmi EVA“ turi universalią įkrovimo stotelę, kuri išspręs šią problemą. Jūs galite pasirinkti norimą valymo intervalą – ar tai būtų 6, 10 ar 12 minučių. Praėjus šiam laikotarpiui – robotas siurblys sugrįš į įkrovimo stotelę, kur bus pasirūpinta, kad šlapiam valymui naudojama šluostė būtų išvalyta ir tuomet darbai bus pratęsti. Verta pastebėti, kad „EVA“ modelis šį veiksmą gali atlikti keletą kartų, o tai užtikrins ne tik švarius namus, bet ir sutaupys nemažai papildomo laiko.

Tokia galimybė leis išspręsti nešvarios šluostės problemą, o taip pat jums nereikės jos plauti savo rankomis bei gaišti tam laiko. „Roidmi“ siūlo sprendimą, kuris leis visiškai pamiršti savo roboto siurblio priežiūrą, kas yra didžiulis privalumas tiems, kurie yra ganėtinai užimti arba tiesiog nori visą namų valymo procesą patikėti šiam robotui.

Pamirškite nuolatinį šiukšlių išmetimą – sprendimas, kuris rūpesčius sumažins iki minimumo

Naujasis „Roidmi“ robotas siurblys aprūpintas ir daugiau funkcijų, kurios iki minimumo sumažins jūsų rūpesčius. Dažna robotų siurblių problema – užsipildžiusi nešvarumų talpa, kurią reikia nuolatos ištuštinti, išvalyti ir pan. „Roidmi EVA“ turi automatinę funkciją, kuri leidžią išvalyti siurblyje esančią talpą be žmogaus įsikišimo.

Po sėkmingo valymo, robotas siurblys sugrįš į savo pradinę vietą, kur jo lauks daugiafunkcinė įkrovimo stotelė, o visos jo surinktos šiukšlės bus perkeltos į specialų stotelėje esantį šiukšlių maišą. Toks procesas su naujuoju „Roidmi EVA“ trunka vos 12 sekundžių, o šiukšlių maišo talpa siekia 3 litrus. Negana to, jis turi antibakterinių ir kvapų slopinimo funkciją. Naudojantis šia galimybe, pasirūpinti šiukšlių išmetimu jums reikės vos kartą į du mėnesius.

Išmanios technologijos, kuris suteiks maksimalų funkcionalumą

Akivaizdu, kad naujasis „Roidmi EVA“ yra itin išmanus robotas siurblys, o jame rasime ir daugiau naujausių technologijų. „Roidmi EVA“ yra aprūpintas naujos kartos LDS4.0 LIDAR, kuris gali greitai nuskaityti visą namą ir automatiškai nubraižyti žemėlapį per SLAM algoritmą, kuris gali automatiškai planuoti maršrutą. Roidmi produktai taip pat gali būti valdomi balsu, pasitelkiant „Alexa“, „Google“ ar „Xiaomi“ garso kolonėles, kas leis dar labiau supaprastinti naudojimąsi kompanijos robotais.

Negana to, jis dar yra ir itin galingas bei pasiūlys 3200 Pa siurbimo slėgį, kuris leis susidoroti su įvairiausiais nešvarumais – nesvarbu ar tai elementariausios dulkės, ar gerokai didesni nešvarumai.

Kaip jau minėjome, šis robotas siurblys yra aprūpintas LDS4.0 LIDAR sensoriumi, todėl be problemų įveiks daugelį kliūčių. Toks funkcionalumas leis identifikuoti esamas kliūtis ir reikalui esant – jų paprasčiausiai išvengti. Žinoma, svarbiausia yra neužblokuoti įvažiavimo į kambarį, tačiau tuo pasirūpinti reikia turint bet kokį robotą siurblį.

Išsikraunanti baterija – problema, kurios „Roidmi EVA“ neturi

Dar viena problema, kurią naujasis „Roidmi“ produktas įveikia be jokių bėdų – išsikraunanti baterija. Gana dažnai tokio tipo įrenginiai labai greitai išsikrauna ir tai gali sukelti papildomų rūpesčių. Tik ne su „Roidmi EVA“. Šis robotas siurblys aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kas leis įrenginiui veikti maksimaliai ilgai.

Robotas siurblys gali be papildomų sustojimų rūpintis švara namuose maždaug 228 minutes, kas yra išties puikus rezultatas. Baterijos lygiui pasiekus 15 proc. – jis automatiškai sugrįš į įkrovimo stotelę, kur baterija bus įkrauta ir darbai vėl pratęsti, jeigu to reikės.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas