Fantastinės siurblio galimybės, kurios išsprendžia visas įmanomas problemas: „Xiaomi“ ekosistemai priklausantis robotas siurblys pasiūlys tai, ko daugelis nė nesapnavo

Partnerio turinys

2023-02-25, 15:10

0 komentarų

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Fantastinės siurblio galimybės, kurios išsprendžia visas įmanomas problemas: „Xiaomi“ ekosistemai priklausantis robotas siurblys pasiūlys tai, ko daugelis nė nesapnavo

Kinijos bendrovė „Roidmi“ yra pristačiusi ne vieną dėmesio vertą produktą, tačiau vienas populiariausių – išskirtinis „Roidmi EVA“ robotas siurblys, kuris sulaukia ne tik pirkėjų dėmesio, tačiau yra puikiai vertinamas ir ekspertų. Kad tai puikus įrenginys iliustruoja ir itin geri atsiliepimai tarp žmonių, kurie apsiperka „Aliexpress“ parduotuvėje.

Norėdami jį įsigyti – tai padaryti galite populiarioje „Pigu.lt“ internetinėje parduotuvėje, paspaudę čia, kur jis parduodamas už puikią kainą, o pirkėjai gaus ne tik šį robotą siurblį, bet, žinoma ir garantiją, o taip pat rasite ir visus reikiamus priedus.

Negalite pakęsti nešvarių skudurų plovimo? „Roidmi“ turi tam sprendimą

Įprastiniai robotai turi problemą, kuri gali padaryti daugiau žalos nei sukurti naudos. Šlapiam valymui naudojama šluostė turi būti nuolatos valoma, o laiku to nepadarius gali kilti nemalonių problemų. Tai reiškia, kad ją būtina kuo dažniau plauti rankomis, o tai yra laiko švaistymas ir papildomas rūpestis. Tačiau naujasis „Roidmi“ produktas turi tam sprendimą.

„Roidmi EVA“ turi universalią įkrovimo stotelę, kuri išspręs šią problemą. Jūs galite pasirinkti norimą valymo intervalą – ar tai būtų 6, 10 ar 12 minučių. Praėjus šiam laikotarpiui – robotas siurblys sugrįš į įkrovimo stotelę, kur bus pasirūpinta, kad šlapiam valymui naudojama šluostė būtų išvalyta ir tuomet darbai bus pratęsti. Verta pastebėti, kad „EVA“ modelis šį veiksmą gali atlikti keletą kartų, o tai užtikrins ne tik švarius namus, bet ir sutaupys nemažai papildomo laiko.

Tokia galimybė leis išspręsti nešvarios šluostės problemą, o taip pat jums nereikės jos plauti savo rankomis bei gaišti tam laiko. „Roidmi“ siūlo sprendimą, kuris leis visiškai pamiršti savo roboto siurblio priežiūrą, kas yra didžiulis privalumas tiems, kurie yra ganėtinai užimti arba tiesiog nori visą namų valymo procesą patikėti šiam robotui.

Ko reikia, kad „Roidmi EVA“ sėkmingai darbuotųsi jūsų namuose?

Nors „Roidmi EVA“ ir yra itin funkcionalus, tačiau jam iš esmės nereikia jokios specialios aplinkos, kad naudojimasis būtų efektyvus. Vienas svarbiausių dalykų – turėti tinkamą vietą jį pastatyti. Šis robotas siurblys turi gausybe galimybių aprūpintą įkrovimo stotelė, kuriai reikalinga pastovi vieta. Ir tai turbūt viskas.

Kaip jau minėjome, šis robotas siurblys yra aprūpintas LDS4.0 LIDAR sensoriumi, todėl be problemų įveiks daugelį kliūčių. Toks funkcionalumas leis identifikuoti esamas kliūtis ir reikalui esant – jų paprasčiausiai išvengti. Žinoma, svarbiausia yra neužblokuoti įvažiavimo į kambarį, tačiau tuo pasirūpinti reikia turint bet kokį robotą siurblį.

Kaip naudotis ir ką daryti jeigu kažkas nutiko?

„Roidmi“ sukurtas siurblys gali būti itin paprastai valdomas su specialia programėle, kuri leis jums nustatyti norimas rutinas, siurbimo erdves ir pan. Tai jums leis pasirūpinti švara namuose net tuomet kai jūs esate išvykę.

Nerimaujate, kad siurblys pradės veikti naktį? Tokiu atveju programėlėje galite nustatyti ramybės valandas ir galėsite mėgautis kokybišku miegu. O kas jeigu siurblys suges, tikriausiai, galvojate jūs.

Tokiu atveju jūs galite pasitelkti vartotojo instrukciją, kuri atkeliauja kartu su šiuo produktu. Jeigu informacijos nepavyks rasti ar problema nebus išspręsta – tuomet jums padės pardavėjas, kuris pasirūpins, kad jūsų „Roidmi EVA“ ir toliau sėkmingai atliktus visus su švara susijusius darbus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas