Internautai tiesiog pašėlo dėl šio roboto siurblio: naujasis „Roidmi“ šedevras siūlo neįtikėtinas galimybes už itin patrauklią kainą

Partnerio turinys

2023-05-12, 14:30

1 komentaras

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai tiesiog pašėlo dėl šio roboto siurblio: naujasis „Roidmi“ šedevras siūlo neįtikėtinas galimybes už itin patrauklią kainą

Kinijos bendrovė „Roidmi“ yra pristačiusi ne vieną dėmesio vertą produktą, tačiau vienas populiariausių – išskirtinis „Roidmi EVA“ robotas siurblys, kuris sulaukia ne tik pirkėjų dėmesio, tačiau yra puikiai vertinamas ir ekspertų. Žinoma, daugelis jį įsigijusių – negaila komplimentų.

Vartotojai teigė, kad „Roidmi EVA“ be jokių problemų atlieka grindų siurbimo bei plovimo darbus, o taip pat puikiai vertina tokias savybes kaip savaime išsivalančios šluostės ir automatinio dulkių surinkimo funkcijas, ir labai rekomenduoja jį savo draugams. Teigiama, kad „Roidmi“ šedevras sutaupo laiko, skirto namų valymui, todėl jie gali daugiau laiko praleisti su savo vaikais.

„Roidmi EVA“ turi universalią įkrovimo stotelę, kuri išspręs šią problemą. Jūs galite pasirinkti norimą valymo intervalą – ar tai būtų 6, 10 ar 12 minučių. Praėjus šiam laikotarpiui – robotas siurblys sugrįš į įkrovimo stotelę, kur bus pasirūpinta, kad šlapiam valymui naudojama šluostė būtų išvalyta ir tuomet darbai bus pratęsti. Verta pastebėti, kad „EVA“ modelis šį veiksmą gali atlikti keletą kartų, o tai užtikrins ne tik švarius namus, bet ir sutaupys nemažai papildomo laiko.

Tokia galimybė leis išspręsti nešvarios šluostės problemą, o taip pat jums nereikės jos plauti savo rankomis bei gaišti tam laiko. „Roidmi“ siūlo sprendimą, kuris leis visiškai pamiršti savo roboto siurblio priežiūrą, kas yra didžiulis privalumas tiems, kurie yra ganėtinai užimti arba tiesiog nori visą namų valymo procesą patikėti šiam robotui.

Naujasis „Roidmi“ robotas siurblys aprūpintas ir daugiau funkcijų, kurios iki minimumo sumažins jūsų rūpesčius. Dažna robotų siurblių problema – užsipildžiusi nešvarumų talpa, kurią reikia nuolatos ištuštinti, išvalyti ir pan. „Roidmi EVA“ turi automatinę funkciją, kuri leidžią išvalyti siurblyje esančią talpą be žmogaus įsikišimo.

Po sėkmingo valymo, robotas siurblys sugrįš į savo pradinę vietą, kur jo lauks daugiafunkcinė įkrovimo stotelė, o visos jo surinktos šiukšlės bus perkeltos į specialų stotelėje esantį šiukšlių maišą. Toks procesas su naujuoju „Roidmi EVA“ trunka vos 12 sekundžių, o šiukšlių maišo talpa siekia 3 litrus. Negana to, jis turi antibakterinių ir kvapų slopinimo funkciją. Naudojantis šia galimybe, pasirūpinti šiukšlių išmetimu jums reikės vos kartą į du mėnesius.

Šis robotas siurblys yra aprūpintas LDS4.0 LIDAR sensoriumi, todėl be problemų įveiks daugelį kliūčių. Toks funkcionalumas leis identifikuoti esamas kliūtis ir reikalui esant – jų paprasčiausiai išvengti. Žinoma, svarbiausia yra neužblokuoti įvažiavimo į kambarį, tačiau tuo pasirūpinti reikia turint bet kokį robotą siurblį.

Negana to, jis dar yra ir itin galingas bei pasiūlys 2700 Pa siurbimo slėgį, kuris leis susidoroti su įvairiausiais nešvarumais – nesvarbu ar tai elementariausios dulkės, ar gerokai didesni nešvarumai.

Verta paminėti ir tai, jog „Roidmi EVA“ robotas siurblys yra įkandamas daugeliui. Internetinėje parduotuvėje „Pigu.lt“ šį šedevrą galima įsigyti už 742 eurus, kas yra gerokai mažiau nei daugelio kitų gamintojų siūlomi alternatyvūs produktai. Ir nors kaina žemesnė, tačiau šis prietaisas pasiūlys novatoriškus dizaino sprendimus, puikią naudojimosi patirtį bei itin patrauklią kainą, kas ir nulemia daugelio pirkėjų pasirinkimą. Norėdami įsigyti šį robotą siurblį – spauskite čia.

1 komentarų

.

Nežinojau kad žmones tokie tingus ir nesugeba pasikeisti patys. Tas vanduo neišsinaudoja greitai tai jis rūgs ir kai valys grindis pasmirs

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas