Kinijos bendrovė pristatė kombinuotą produktą, užtikrinantį tvarką namuose: pristatytas „Deebot X2 Combo“ modelis, kuris nustebins net ir visko mačiusius

Artūras Nalivaiko

2024-01-07, 16:11

0 komentarų

Daugelis mūsų savo namuose turi įvairių išmaniųjų įrenginių, tačiau kuomet kalba pakrypsta apie robotus siurblius – čia yra keletas favoritų. Mes dažnai linkę rinktis „Roborock“ ar kitus su „Xiaomi“ susijusius produktus, tačiau rinkoje yra ir kitų dėmesio vertų žaidėjų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos bendrovė pristatė kombinuotą produktą, užtikrinantį tvarką namuose: pristatytas „Deebot X2 Combo“ modelis, kuris nustebins net ir visko mačiusius

Kinijos technologijų bendrovė „Ecovacs“ dabar turi naujieną tiems, kurie ieško naujo roboto dulkių siurblio ir ne tik. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Deebot X2 Combo“. Šis „du viename“ modelis sujungia dulkių siurblį robotą ir rankinį belaidį dulkių siurblį savaime išsivalančioje stotelėje, kuri gali automatiškai ištuštinti abu dulkių maišelius.

Naujasis „Ecovacs Deebot X2 Combo“ jau galima įsigyti Kinijoje, o netrukus turėtų debiutuoti ir kituose regionuose. Šis „du viename“ įrenginys - tai sujungtas robotas dulkių siurblys ir belaidis dulkių siurblys. Abu prietaisus galima laikyti savaime išsivalančioje įkrovimo stotyje, kuri taip pat gali ištuštinti abiejų dulkių siurblių maišus. Kitos stotelės funkcijos - 60 °C (~140°F) karštas plovimas, šildomas džiovinimas ir automatinis robote esančio vandens bako papildymas.

Naujojo roboto siurblio storis yra 9,5 cm, todėl jis telpa po tokiais baldais kaip sofa, o jo konstrukcija leidžia pasiekti 99,77 proc. valomo ploto. Šis įtaisas naudoja LiDAR technologiją, kad galėtų naršyti jūsų namus 10 metrų matymo lauke. „Ecovacs Deebot X2 Combo“ robotas pasižymi iki 8 700 Pa siurbimo galia, todėl yra galingesnis už „Deebot X2 Omni“ modelį, kurio maksimali siurbimo galia siekia 8 000 Pa.

Šis robotas siurblys naudoja 6 400 mAh talpos baterija, kas leis jams išsiurbti maždaug 200 kvadratinių metrų plotą. Antrinis belaidis dulkių siurblys turi kiek mažesnį 4 000 mAh akumuliatorių, todėl gali veikti iki 60 minučių. Be to, rankinis prietaisas sveria 1,2 kgir turi įvairių priedų.

Nesunku nuspėti, jog „Ecovacs Deebot X2 Combo“ gali būti valdomas pasitelkiant programėlę, o taip pat ir „Amazon Alexa“ ar „Google Assistant“. Kinijoje šis produktas parduodamas už maždaug 905 eurus, tačiau jo kaina Europoje kol kas nėra žinoma. Neskelbiama ir kada ši naujiena taps prieinama mūsų regione.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas