Robotai siurbliai gali pasirūpinti ir jūsų namų langais: fantastiškos kokybės ir galimybių robotas dabar parduodamas už mažiau nei 90 eurų, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-04-22, 12:00

0 komentarų

Robotai dulkių siurbliai tampa neatsiejama mūsų namų priežiūros dalimi. Jeigu anksčiau tekdavo aukoti savo laiką, jog išsiurbti namus – dabar tai galime patikėti robotams siurbliams. Ir šiandien tokie sprendimai gali pasirūpinti ne tik grindimis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Robotai siurbliai gali pasirūpinti ir jūsų namų langais: fantastiškos kokybės ir galimybių robotas dabar parduodamas už mažiau nei 90 eurų, nepraleiskite progos!

Šiandien idealią tvarką namuose užtikrinti gali ir langams valyti skirti robotai. Nors toks sprendimas skamba kaip prabangos prekė, tačiau realybė yra kiek kitokia. Tokio tipo robotą siurblį dabar galima įsigyti už mažiau nei 100 eurų.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje dabar galima įsigyti „Liectroux HCR-09“ langų valymo robotą, kurio kaina siekia vos 90,19 eurų. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį, jog pasiūlymo galiojimo laikas yra ribotas.

Verta paminėti ir tai, jog „Liectroux HRC-09“ atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, o pardavėjas žada pristatyti jūsų pirkinį vos per 3-5 darbo dienas. Dar vienas dalykas – Lietuvoje analogiškas modelis parduodamas nuo 131,14 eurų, o kai kuriose parduotuvėse kainuoja ir 169,99 eurus.

Šis langams valyti skirtas robotas pasižymi 2800 Pa siurbimo galia, o taip pat palaiko tris valymo režimus, kurie užtikrins efektyvų langų valymą. Ką jau kalbėti apie dviejų diskų sukimą, kuris užtikrins, jog būtų pašalinti visi esami nešvarumai.

„Liectroux HCR-09“ pasižymi itin dideliu efektyvumu, ką užtikrina minėti diskai. „A sukimosi ratu“ pirmiausia yra pašalinama didžioji dalis plūduriuojančių dulkių, o „B sukimosi ratu“ – užtikrinama, jog būtų pašalinti nešvarumai ir vandens dėmės. Ir tai dar ne viskas.

Šis langams valyti skirtas robotas naudoja Japonijoje pagamintą bešepetėlinį variklį, kas užtikrins didelį valymo greitį. „Liectroux HCR-09“ gali išvalyti vieną kvadratinį metrą vos per penkias minutes. Verta paminėti ir tai, jog dulkių siurbimas taip pat yra itin stabilus ir prietaisas neslysta.

„Liectroux HCR-09“ langų valymo robotas tinka bet kokio storio stiklui, pavyzdžiui, vonios kambario veidrodžiams, medinių plytelių paviršiaus marmurinėms sienoms, langams aplink namą, įrėmintam stiklui ir kt. Čia taip pat įmontuota ir nepertraukiama maitinimo sistema (UPS).

Šis langų valymui skirtas robotas aprūpintas 650 mAh talpos baterija, kuri bus naudojama tuomet, kai nutrūksta jo maitinimas. Toks sprendimas leis pratęsti darbus dar 20 minučių, o vos tik pradėjus naudoti integruotą akumuliatorių – jūs gausite perspėjimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas