Robotas siurblys, kurį išbandyti privalo kiekvienas: „Roidmi“ sukurtas produktas stebina net ir ekspertus, sužinokite jo galimybes ir jūs

Partnerio turinys

2023-03-24, 15:19

0 komentarų

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Robotas siurblys, kurį išbandyti privalo kiekvienas: „Roidmi“ sukurtas produktas stebina net ir ekspertus, sužinokite jo galimybes ir jūs

Dar visai neseniai debiutavo Kinijos kompanijos „Roidmi“ sukurtas „Roidmi EVA“ robotas siurblys, kuris iškart sulaukė didžiulio susidomėjimo bei teigiamų ekspertų vertinimo. Kad tai puikus įrenginys iliustruoja ir itin geri atsiliepimai tarp žmonių, kurie apsiperka „Aliexpress“ parduotuvėje. Negana to, naujasis „Roidmi EVA“ prieinamas yra ir Lietuvoje.

Norėdami jį įsigyti – tai padaryti galite populiarioje „Pigu.lt“ internetinėje parduotuvėje, paspaudę čia, kur jis parduodamas už puikią kainą, o pirkėjai gaus ne tik šį robotą siurblį, bet, žinoma ir garantiją, o taip pat rasite ir visus reikiamus priedus.

Sprendimai, kurie sumažins rūpesčius iki minimumo

Naujasis „Roidmi“ robotas siurblys aprūpintas daugybe funkcijų, kurios iki minimumo sumažins jūsų rūpesčius. Dažna robotų siurblių problema – užsipildžiusi nešvarumų talpa, kurią reikia nuolatos ištuštinti, išvalyti ir pan. „Roidmi EVA“ turi automatinę funkciją, kuri leidžią išvalyti siurblyje esančią talpą be žmogaus įsikišimo.

Po sėkmingo valymo, robotas siurblys sugrįš į savo pradinę vietą, kur jo lauks daugiafunkcinė įkrovimo stotelė, o visos jo surinktos šiukšlės bus perkeltos į specialų stotelėje esantį šiukšlių maišą. Toks procesas su naujuoju „Roidmi EVA“ trunka vos 12 sekundžių, o šiukšlių maišo talpa siekia 3 litrus. Negana to, jis turi antibakterinių ir kvapų slopinimo funkciją. Naudojantis šia galimybe, pasirūpinti šiukšlių išmetimu jums reikės vos kartą į du mėnesius.

Negana to, jis dar yra ir itin galingas bei pasiūlys 3200 Pa siurbimo slėgį, kuris leis susidoroti su įvairiausiais nešvarumais – nesvarbu ar tai elementariausios dulkės, ar gerokai didesni nešvarumai.

Maksimalus funkcionalumas, užtikrinantis idealią tvarką

Akivaizdu, kad naujasis „Roidmi EVA“ yra itin išmanus robotas siurblys, o jame rasime ir daugiau naujausių technologijų. „Roidmi EVA“ yra aprūpintas naujos kartos LDS4.0 LIDAR, kuris gali greitai nuskaityti visą namą ir automatiškai nubraižyti žemėlapį per SLAM algoritmą, kuris gali automatiškai planuoti maršrutą. Roidmi produktai taip pat gali būti valdomi balsu, pasitelkiant „Alexa“, „Google“ ar „Xiaomi“ garso kolonėles, kas leis dar labiau supaprastinti naudojimąsi kompanijos robotais.

Šis robotas siurblys yra aprūpintas LDS4.0 LIDAR sensoriumi, todėl be problemų įveiks daugelį kliūčių. Toks funkcionalumas leis identifikuoti esamas kliūtis ir reikalui esant – jų paprasčiausiai išvengti. Žinoma, svarbiausia yra neužblokuoti įvažiavimo į kambarį, tačiau tuo pasirūpinti reikia turint bet kokį robotą siurblį.

„Roidmi EVA“ turi universalią įkrovimo stotelę, kuri išspręs šią problemą. Jūs galite pasirinkti norimą valymo intervalą – ar tai būtų 6, 10 ar 12 minučių. Praėjus šiam laikotarpiui – robotas siurblys sugrįš į įkrovimo stotelę, kur bus pasirūpinta, kad šlapiam valymui naudojama šluostė būtų išvalyta ir tuomet darbai bus pratęsti. Verta pastebėti, kad „EVA“ modelis šį veiksmą gali atlikti keletą kartų, o tai užtikrins ne tik švarius namus, bet ir sutaupys nemažai papildomo laiko.

Tokia galimybė leis išspręsti nešvarios šluostės problemą, o taip pat jums nereikės jos plauti savo rankomis bei gaišti tam laiko. „Roidmi“ siūlo sprendimą, kuris leis visiškai pamiršti savo roboto siurblio priežiūrą, kas yra didžiulis privalumas tiems, kurie yra ganėtinai užimti arba tiesiog nori visą namų valymo procesą patikėti šiam robotui.

Paprasta naudotis ir suteikiamos garantijos!

„Roidmi“ sukurtas siurblys gali būti itin paprastai valdomas su specialia programėle, kuri leis jums nustatyti norimas rutinas, siurbimo erdves ir pan. Tai jums leis pasirūpinti švara namuose net tuomet kai jūs esate išvykę.

Nerimaujate, kad siurblys pradės veikti naktį? Tokiu atveju programėlėje galite nustatyti ramybės valandas ir galėsite mėgautis kokybišku miegu. O kas jeigu siurblys suges, tikriausiai, galvojate jūs.

Tokiu atveju jūs galite pasitelkti vartotojo instrukciją, kuri atkeliauja kartu su šiuo produktu. Jeigu informacijos nepavyks rasti ar problema nebus išspręsta – tuomet jums padės pardavėjas, kuris pasirūpins, kad jūsų „Roidmi EVA“ ir toliau sėkmingai atliktus visus su švara susijusius darbus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas