„Xiaomi“ ekosistemas šedevras, kuris pasirūpins idealia tvarka namuose: kaip juo naudotis ir kodėl privalu įsigyti būtent šį modelį?

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Xiaomi“ ekosistemas šedevras, kuris pasirūpins idealia tvarka namuose: kaip juo naudotis ir kodėl privalu įsigyti būtent šį modelį?

Kinijos bendrovė „Roidmi“ yra pristačiusi ne vieną dėmesio vertą produktą, tačiau vienas populiariausių – išskirtinis „Roidmi EVA“ robotas siurblys, kuris sulaukia ne tik pirkėjų dėmesio, tačiau yra puikiai vertinamas ir ekspertų. Kad tai puikus įrenginys iliustruoja ir itin geri atsiliepimai tarp žmonių, kurie apsiperka „Aliexpress“ parduotuvėje.

Tiems, kurie dar nėra girdėję apie „Roidmi EVA“, reikėtų žinoti tai, jog tai itin pažangus robotas siurblys, kuris pasiūlys visas reikalingas funkcijas bei leis sutaupyti daugybę laiko tvarkant namus.

Norėdami jį įsigyti – tai padaryti galite populiarioje „Pigu.lt“ internetinėje parduotuvėje, paspaudę čia, kur jis parduodamas už puikią kainą, o pirkėjai gaus ne tik šį robotą siurblį, bet, žinoma ir garantiją, o taip pat rasite ir visus reikiamus priedus.

Kodėl verta įsigyti „Roidmi EVA“ robotą dulkių siurblį?

Visų pirma – „Roidmi EVA“ išsprendžia dulkių talpyklos problemą, o tai padaryti padeda ir naujasis „All-in-One“ sprendimas. Įrenginys turi automatinę dulkių surinkimo funkciją, kuri pati išvalo dulkių dėžę ir supakuoja šiukšles bei užsandarina visą šiukšlių išmetimą. Po kiekvieno dulkių surinkimo aparatas automatiškai dezinfekuos įprastas medžiagas, tokias kaip dulkių erkutės, mikroorganizmai ir toksiškos cheminės medžiagos, bei pašalins cigarečių ir kvepalų kvapą.

„Roidmi EVA“ nešvarumų surinkimo funkcija puikiai išspręs daugybę problemų, kurias turi daug dirbantys ar tiesiog neturintys laiko papildomai roboto siurblio priežiūrai. Ir tai dar ne viskas.

„Roidmi EVA“ yra aprūpintas naujos kartos LDS4.0 LIDAR, kuris gali greitai nuskaityti visą namą ir automatiškai nubraižyti žemėlapį per SLAM algoritmą, kuris gali automatiškai planuoti maršrutą. „Roidmi“ produktai taip pat gali būti valdomi balsu, pasitelkiant „Alexa“, „Google“ ar „Xiaomi“ garso kolonėles, kas leis dar labiau supaprastinti naudojimąsi kompanijos robotais.

Negana to, jis dar yra ir itin galingas bei pasiūlys 3200 Pa siurbimo slėgį, kuris leis susidoroti su įvairiausiais nešvarumais – nesvarbu ar tai elementariausios dulkės, ar gerokai didesni nešvarumai.

Ko reikia, kad „Roidmi EVA“ sėkmingai darbuotųsi jūsų namuose?

Nors „Roidmi EVA“ ir yra itin funkcionalus, tačiau jam iš esmės nereikia jokios specialios aplinkos, kad naudojimasis būtų efektyvus. Vienas svarbiausių dalykų – turėti tinkamą vietą jį pastatyti. Šis robotas siurblys turi gausybe galimybių aprūpintą įkrovimo stotelė, kuriai reikalinga pastovi vieta. Ir tai turbūt viskas.

Kaip jau minėjome, šis robotas siurblys yra aprūpintas LDS4.0 LIDAR sensoriumi, todėl be problemų įveiks daugelį kliūčių. Toks funkcionalumas leis identifikuoti esamas kliūtis ir reikalui esant – jų paprasčiausiai išvengti. Žinoma, svarbiausia yra neužblokuoti įvažiavimo į kambarį, tačiau tuo pasirūpinti reikia turint bet kokį robotą siurblį.

Kaip naudotis ir ką daryti jeigu kažkas nutiko?

„Roidmi“ sukurtas siurblys gali būti itin paprastai valdomas su specialia programėle, kuri leis jums nustatyti norimas rutinas, siurbimo erdves ir pan. Tai jums leis pasirūpinti švara namuose net tuomet kai jūs esate išvykę.

Nerimaujate, kad siurblys pradės veikti naktį? Tokiu atveju programėlėje galite nustatyti ramybės valandas ir galėsite mėgautis kokybišku miegu. O kas jeigu siurblys suges, tikriausiai, galvojate jūs.

Tokiu atveju jūs galite pasitelkti vartotojo instrukciją, kuri atkeliauja kartu su šiuo produktu. Jeigu informacijos nepavyks rasti ar problema nebus išspręsta – tuomet jums padės pardavėjas, kuris pasirūpins, kad jūsų „Roidmi EVA“ ir toliau sėkmingai atliktus visus su švara susijusius darbus.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas