„Xiaomi“ pristatė atnaujintą „Robot Vacuum X20“ modelį: naujasis robotas siurblys pasiūlys dar daugiau galios, netrukus turėtų atkeliauti ir į Europą

Lukas Snarskis

2024-04-23, 14:55

0 komentarų

Robotai dulkių siurbliai tampa neatsiejama mūsų namų priežiūros dalimi. Jeigu anksčiau tekdavo aukoti savo laiką, jog išsiurbti namus – dabar tai galime patikėti robotams siurbliams. Niekam ne paslaptis, jog tokie produktai leidžia pasirūpinti tvarka, net nebūnant namuose, o ir jų kainos dabar yra prieinamos daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė atnaujintą „Robot Vacuum X20“ modelį: naujasis robotas siurblys pasiūlys dar daugiau galios, netrukus turėtų atkeliauti ir į Europą

Kinijos elektronikos bendrovė „Xiaomi“ į savo internetinę parduotuvę neseniai įtraukė naująjį „Robot Vacuum X20+“ robotą dulkių siurblį, kuris netrukus bus prieinamas daugelyje šalių. Tai bus kiek atnaujinta „Xiaomi Robot Vacuum X20“ versija.

Naujasis „Xiaomi“ robotas siurblys pasiūlys 6 000 Pa siurbimo galią, kas yra bene didžiausias patobulinimas, lyginant su „X20“ modeliu. Ši naujiena pasiūlys ir drėgno valymo funkciją, o tam skirti padai suksis 180 kartų per minutę sparta. Dar vienas patobulinimas – įkrovimo stotelė.

„Xiaomi Robot Vacuum X20+“ pasiūlys specialią stotelę, kurioje prie esamų automatinio nešvaraus vandens bako ištuštinimo ir švaraus vandens bako papildymo pridėtas automatinis dulkių surinkimas. Be to, po valymo šluota bus automatiškai išplaunama ir išdžiovinama ore.

„Xiaomi“ pažymi, jog visos šiukšlės į tam skirtą talpą gali būti perkeltos vos per dešimt sekundžių, o išmanioji stotelė leis pamiršti apie nešvarumų surinkimą iki 75 dienų. Verta paminėti ir tai, kad „Robot Vacuum X20+“ aprūpintas „S-Cross“ technologija.

Ši technologija leis išvengti kliūčių namuose kelių milimetrų tikslumu, o LDS lazerinė navigacija sukuria 360 laipsnių žemėlapį. Dulkių siurblį-robotą galima valdyti naudojant „Mi Home“ programėle ir „Amazon Alexa“ arba „Google Assistant“ balso komandas.

Skelbiama, jog ši naujiena kainuos maždaug 356 eurus, tačiau ši kaina skirta Honkongo rinkai. Ar „Xiaomi“ ketina pasiūlyti šį robotą siurblį ir europiečiams – kol kas nėra skelbiama, tačiau net neabejojama, kad tai įvyks netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas