„Xiaomi“ pristatė naują karšto oro gruzdintuvę: itin funkcionalus produktas nustebins ne tik naudojamais technologiniais sprendimais, bet ir kaina

Arnas Balčiūnas

2023-05-15, 07:40

0 komentarų

Karšto oro gruzdintuvė šiuo metu vadinama sveikatai palankesnio maisto inovacija, plintančia socialiniuose tinkluose. Ši mada ateina ir į lietuvių virtuves, kur pavasarį vis aktyviau ieškoma būdų, kaip maistą apdoroti su mažesniu riebalų kiekiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė naują karšto oro gruzdintuvę: itin funkcionalus produktas nustebins ne tik naudojamais technologiniais sprendimais, bet ir kaina

„Xiaomi“ pristatė savo pirmąją išmaniąją nesisukančią 4,5 litrų talpos oro gruzdintuvę. Pranešama, jog „MIJIA Smart Air Fryer 4,5 l“ bus prieinama jau netrukus, o jos kaina sieks maždaug 33 eurus.

Naujoji „Xiaomi MIJIA“ oro gruzdintuvė gavo reikšmingų patobulinimų, lyginant su ankstesne iteracija. Ji turi didesnės talpos 4,5 litrų talpos krepšelį. Joje taip pat yra patobulinta 360 laipsnių karšto oro cirkuliacijos šildymo technologija, užtikrinanti efektyvų gaminimą.

Karšto oro gruzdintuvėje naudojama trimatė oro cirkuliacijos technologija, leidžianti tolygiai šildyti maistą. Šildymas taip pat leidžia pašalinti riebalų perteklių, kad maistas būtų traškus išorėje ir minkštas viduje. Patobulintas trimatis cikloninis gruzdinimo krepšys sukuria apvalų oro kanalą, nukreipiantį karštą orą į dugną, kad maistas būtų pašildomas tolygiai.

Naujoji „MIJIA Smart Air Fryer 4,5 l“, kurioje yra didelės talpos 4,5 litro gruzdinimo krepšelis, gali kepti įvairius pyragus, taip pat kepsnius, vištieną ir daugybę kitų maisto produktų. Svarbu tai, kad oro gruzdintuvė bet kuriuo metu leidžia patiekti sveiką maistą visai šeimai.

Šis „Xiaomi“ produktas gali atlikti keletą maisto ruošimo užduočių, įskaitant gruzdinimą, kepimą ant grotelių ir picos kepimą, nenaudojant papildomų virtuvės reikmenų. Ją galima naudoti šaldytų maisto produktų atitirpdymui, taip pat įvairių sveikų džiovintų daržovių ir vaisių kepimui.

„MIJIA Smart Air Fryer 4,5 l“ geba palaikyti nuolatinę fermentaciją, todėl ji tinka visų rūšių jogurtams gaminti. Joje yra keli iš anksto parengti receptai, kuriuos galima paruošti vienu prisilietimu naudojant išmanųjį liečiamąjį ekraną.

Įrenginį gali nesunkiai valdyti tiek vyresnio amžiaus žmonės, tiek vaikai. Išmanioji oro gruzdintuvė taip pat palaiko valdymą su papildoma programėle ir balso komandas naudojant „Xiao Ai“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas