SEB klientai sulaukė itin svarbaus perspėjimo: dalinasi informacija, kurią privalo žinoti kiekvienas, pasitikrinkite, kad neliktumėte prie suskilusios geldos

SEB

Pranešimas spaudai

2024-03-20, 07:55

1 komentaras

Likus vos kelioms dienoms iki Velykų į parduotuves ima plūsti pirkėjai – gyventojai ieško trūkstamų maisto produktų šventiniam stalui. Per šventes gali tekti ir daryti bankinius mokėjimus, o tai gali sukelti ir papildomų nepatogumų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
SEB klientai sulaukė itin svarbaus perspėjimo: dalinasi informacija, kurią privalo žinoti kiekvienas, pasitikrinkite, kad neliktumėte prie suskilusios geldos

SEB banko atstovai pasidalino informacija, kuri susijusi su artėjančiu šventiniu periodu. Kaip žinia, ši finansų įstaiga teikia momentinių mokėjimų paslaugą, todėl kovo 29 – balandžio 1 dienomis galėsite pervesti lėšas iki 15 000 eurų į daugelį Lietuvos ir užsienio mokėjimo įstaigų, priimančių momentinius mokėjimus.

SEPA ir kitų tipų tarpbankiniai mokėjimai bus įvykdyti kitą darbo dieną.

Banko atstovai pažymi ir tai, jog lėšos į sąskaitas SEB banke ir iš jo, jei ir mokėtojas, ir gavėjas yra banko klientai, bus pervedamos kaip įprastai ir įskaitomos iš karto. Jei pervedama suma viršija 15 000 Eur, lėšos pervedamos į momentinių mokėjimų nepriimantį banką ar yra kita negu eurais valiuta, pinigai į gavėjo sąskaitą bus įskaityti kitą darbo dieną po švenčių dienos.

Pažymima ir tai, jog lėšas iš kito banko švenčių metu SEB banko klientai galės gauti, jei siuntėjo bankas teikia momentinių mokėjimų paslaugą. Švenčių dienomis atsiskaityti banko mokėjimo kortelėmis ir pasiimti grynųjų pinigų iš bankomatų bus galima įprasta tvarka.

Dėl švenčių keičiamas banko skyrių darbo laikas:

  • Kovo 31 d. nedirbs visi SEB banko skyriai, taip pat ir „Akropolio“ skyrius Vilniuje
  • Balandžio 1 d. dirbs vienintelis SEB banko „Akropolio“ skyrius Vilniuje (jis dirbs nuo 10 val. iki 19 val.)

Primename, kad banko skyriuose aptarnaujami tik iš anksto užsiregistravę klientai.

1 komentarų

Natali

Vienas bankas...kitas...BUS SUNKUMŲ ATSISKAITYMO SU BANKO KORTELĖMIS...tai kodėl taip nori apriboti grynais atsiskaitymą ?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas