Suklusti turėtų kiekvienas „Luminor“ klientas: bankas informuoja apie kainyno pasikeitimus, už kai kurias paslaugas reikės mokėti daugiau

Pranešimas spaudai

2024-04-22, 07:54

2 komentarai (-ų)

„Luminor“ bankas informuoja, kad nuo 2024 metų liepos 1 dienos atnaujins kai kurias kainyno privatiems klientams dalis. Klientams kai kurios paslaugos kainuos brangiau nei anksčiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Suklusti turėtų kiekvienas „Luminor“ klientas: bankas informuoja apie kainyno pasikeitimus, už kai kurias paslaugas reikės mokėti daugiau

Lietuvoje veikiantis „Luminor“ bankas informuoja apie pakeitimus, kurie įsigalios jau nuo liepos 1 dienos. Pakeitimai liečia tik tuos klientus, kurie naudojasi „Visa Debit“ kortelėmis.

Pranešama, jog bankas didins nemokamą grynųjų pinigų išėmimo limitą. Tai reiškia, kad nuo liepos 1 d. iš „Luminor“ bankomatų Baltijos šalyse ir „Medus“ bankomatų Lietuvoje galėsite išsiimti daugiau grynųjų nemokamai – iki 750 eurų per mėnesį.

Primename, kad dabar „Luminor“ klientai gali išsiimti iki 600 eurų per mėnesį. Jei viršysite 750 eurų per mėnesį limitą, bus taikomas 0,5 procento mokestį nuo išimamos sumos. Viršijus dabartinį limitą taikome 0,2 procento mokestį. Minimalus operacijos mokestis liks toks pats – 0,40 euro.

„Luminor“ skelbia, jog didins grynųjų pinigų išėmimo iš „Perlas“ terminalų mokestį. Nuo liepos 1 d. jis bus 0,5 procento nuo išimamos sumos. Dabar mokestis yra 0,4 procento. Minimalus operacijos mokestis liks toks pats – 0,80 euro.

Dar vienas pakeitimas – didesnis mokestis už papildomą „Visa Debit“ kortelę, kuris sieks 1,20 euro per mėnesį. Šis mokestis bus taikomas suaugusiems asmenims nuo 18 metų. Dabar mokestis yra 1 euras per mėnesį. Primename, kad papildoma kortelė yra į paslaugų krepšelį neįtraukta kortelė.

Banko atstovai taip pat pažymi, kad rūpinasi socialiai pažeidžiamomis klientų grupėmis, todėl tam tikroms kasdienėms paslaugoms vaikams ir jaunuoliams iki 21 metų bei senjorams nuo 65 metų taikomos nuolaidas.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas