„Swedbank“ praneša naujieną, kuri pradžiugins daugelį klientų: daugelio reikalauta galimybė pagaliau prieinama visiems, sužinokite, kas naujo

Pranešimas spaudai

2024-03-24, 07:55

1 komentaras

Apsipirkimas internetu tampa vis populiaresnis – daugelis renkasi galimybę peržiūrėti norimas prekes savo kompiuteryje ar telefone, palyginti kainas skirtingose parduotuvėse ir tuomet tiesiog užsisakyti su pristatymu į namus. Tai leidžia rasti pigiausią opciją, o taip pat ir sutaupyti nemažai laiko.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Swedbank“ praneša naujieną, kuri pradžiugins daugelį klientų: daugelio reikalauta galimybė pagaliau prieinama visiems, sužinokite, kas naujo

Didžiausių pirkėjų srautų iš mūsų šalies pernai sulaukė Kinijos, Lenkijos ir Vokietijos elektroninės prekybos platformos. Fiksuojama, kad beveik pusė užsienio internetinėse parduotuvėse apsiperkančių lietuvių 2022 m. vidutiniškai išleido mažiau nei 25 eurus.

Niekam ne paslaptis, jog bene didžiausia problema yra atsiskaitymas internetinėse parduotuvėse. Norint atsiskaityti už pirkinius internetu, kartais tenka suvesti mokėjimo kortelės duomenis – jos kodą, galiojimo datą bei CVC/CVC2 kodą. Tuomet tenka ieškoti banko kortelės.

Nuo šiol šiuos duomenis „Swedbank“ klientai gali rasti savo išmaniojoje programėlėje. Šią mokėjimo kortelės informaciją programėlėje gali matyti „Android“ ir „iOS“ vartotojai. Tai leis pamiršti savo bankinės kortelės paieškas, o viskas ko reikia – tai aplikacija. Tolimesni veiksmai ganėtinai paprasti.

Norint sužinoti svarbiausius „Swedbank“ banko kortelės duomenis, jums reikia:

  1. Prisijungti prie išmaniosios programėlės.
  2. Pasirinkti skirtuką „Kortelės“.
  3. Jame spustelti „Kortelės duomenys“.

Kiekvienas prašymas pateikti mokėjimo kortelės duomenis bus rodomas po prisijungimo su „Smart-ID“ PIN2 kodu. Kortelės duomenys bus rodomi 45 sekundes – taip siekiama sumažinti riziką, kad šios informacijos nepastebėtų pašaliniai asmenys.

Jei per 45 sekundes nespėjama nukopijuoti kortelės numerio, funkcija galima pasinaudoti neribotą kiekį kartų, kiekvieną kartą suvedant „Smart-ID“ PIN2 kodą.

1 komentarų

Šaras

Mažareikšmis pakeitimas. Kur kas įdomiau būtų sužinoti kaip swedbank apsaugos klientą, jei internetinė platforma nepagrįstai nuskaičiuos pinigus pagal turimus kortelės duomenis?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas